Ei tartte isän hävetä

Virasto | 10.02.2005 | Rock
3:45

Rauhallisena lähtevä ja jyystöön päätyvä taiteellisempi biisimme. Toiset diggaa kovasti, toiset inhoaa. www.virasto.fi

8.42   3994 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
rlo 14.03.2006
Kitarainrossa hienot soinnut ja hyvin soitettu, soundikin on mielyttävä.

b-osassakin sointukulut ja soitto erinomaista.

Laulumelodia upea, ja kun bändi tulee mukaan on tää biisi täydellinen.
Laulajalla on muutenkin nyansseja ja hyva tatsi, niin ja sanat hyvät.

Välissä hevi-veto ennen suvantovaihetta...ensin ajattelin ettei sovi mutta on se upea.

Tämä bändi on oikea nyanssien mestari...hienoa kuunneltavaa.

Lisää biisejä vaan mixeriin.
0   +1 +2
 
seveli 22.01.2006
Perus suomirokkia taas. Tällaista on mikseri.net täynnä. Ammattimaisesti soitettuahan tämä on kuitenkin. Sävellyksenä ei mitenkään ennenkuulematon.
0   +1 +2
 
9
LauriT 21.01.2006
Biisiä kuunnellessa tuli vähän sellainen perstuntuma, että virvelissä on ehkä hitusen liikaa reverbiä. Tosin älkää luottako tähän arvioon. Laulussa voisi taas ehkä olla enemmänkin sitä kaikua. Muuten tämä kyllä toimii melko hyvin saundillisesti.

Musiikilliseti tämä on kuin pitkä intro ja sen jälkeen revitystä. Toimii tässä kontekstissa. Sanat ovat hyvät ja pistävät mietityttämään. Sovituksellisesti tämä pidättäytyy perinteisessä rock-musiikin sanastossa, mikä on sekin ihan hyvä ratkaisu toisinaan. Pidin tästä ja kuuntelin itse asiassa vielä toiseenkin kertaan tämän läpi.
0   +1 +2
 
Coach 21.01.2006
En nyt valitettavasti inhoa enkä diggaa kovasti, olen siellä keskivaiheilla. Kappaleen alku oli mieleeni, sellaisella rauhallisella menolla olisi mielestäni voinut jatkaa. Nyt oli tuon kuvauksen (..jyystöön päätyvä..) tähden semmoinen tunne alusta alkaen että kohta sieltä tulee äkisti särökitaralla turpaan. No onneksi ihan niin ei käynyt, kappale kehittyi varsin luontevasti, tosin juuri siihen pelkäämääni suuntaan. Nuo loppupuolen kitarasaundit olivat mielestäni turhan säröisiä. Mielestäni tällainen särö ei kuulosta mitenkään räyhäkkäältä vaan ainoastaan ikävystyttävältä ja sellaiselta joka on jo kuultu.
0   +1 +2
 
8
sitruunatorttu 21.01.2006
kun ensimmäiset lausahdukset radioista kajahtivat tuli Zen cafe kyllä vähän liikaa mieleen, mutta onneksi sentään laulu erottui lopulta omanlaisekseen. sanat hyvin cafeemaiset. kiva kappale.
0   +1 +2
 
jun_tune 20.01.2006
Tylsähkö alku, tuo Putro tyylinen puhelaulu koskee korviini jo alkuperäisen rokkarin esittämänä eikä siinä moista ylimielistä poikamaisuutta kuulu kuin tässä. Kitarariffi on aika perinteistä ja ei herätä oikein mitään kummempia tunteita - Samaa voi sanoa koko biisistä, eli on olemassa ja ihan kiva, mutta mikä on sen tarkoitus? Tuo lopun jyystökin oli vähän keskeneräiseksi jääneen kuuloinen. Muka taiteellista, mutta lopulta vain vähän kuorrutettua perus pop-rokkia.
0   +1 +2
 
Kalaforn 20.01.2006
Juu, kyllähän rocki kelpaa, kyllä kyllä, mutta on niitäkin tapauksisa olemassa, jotka eivät iske... ja tämä on juuri siltä keskiviivalta, en kyllä osaa päättää antaisinko numeroa vai en, mutta joo... ei tule numeroa.
0   +1 +2
 
integratio 20.01.2006
mulla tulee laulajan äänestä välittömästi mieleen samuli putro mutta niin myös itse biisistä mutta biisi on kyllä ihan hyvä :)
0   +1 +2
 
8
Honolulu_Mankii 20.01.2006
Todella hyvä biisiaihio, joka voisi olla ihan hyvin jonkin tunnetummankin suomalaisyhtyeen tekele. Oikeastaan vain toteutus ja laulajan vaisuhko ääni erottaa tämän heistä. Biisin alku oli oikeastaan huomattavasti parempi kuin rankempi loppu. Hyvä kipale silti. :)
0   +1 +2
 
9
rene 20.01.2006
Hieno alku. Biisi kasvaa hyvin loppua kohden.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5 6

Viimeisimmät kuuntelijat