Neverending dawn (Radio mix)

3:56

Vuoden 2006 eka trancepiisi tähän projektiin :)

Nojaa tällainen tuli tehtyä vaikka vaikuttaakin keskeneräiseltä niin toimii melko hyvin kuitenkin.

Ehkä rakenteessa tai miksauksessa on säätämistä mutta kertokaa mielipiteitä jos orkkista sais aikaiseks

Kiitos :P

9.17   916 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

TheReal 02.05.2006
Kiitos hyvistä kommenteista :)
0   +1 +2
 
9
Sky Gate 02.05.2006
Samaa mieltä vähän liiasta kompressoinnista, kuin djtelepunk jo mainitsi.
Sahailut on hoidettu hyvin ja biisi ei sorru melodialtaan kliseisiin vaan menee omaa rohkeaa ja toimivaa linjaa. Sinällään miksaus on hyvin hoidettu ja perkussiot kuten clap ja haitsut on tyylikkäästi toteutettu. Soundit sopivat mielestäni hyvin yhteen. Samoin breikki on hyvä. Miksausta voi vielä hieman parantaa ja enemmän dynamiikkaa masterointiin.
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 31.03.2006
Kompurat laulaa taas :)

No, alku miellyttää kyllä korvaa varsinkin pianollaan, mutta turhan paljon tämä biisi kompressoituu kuitenkin ja melodioista häviä se kirkkaus, niin kuin vähän koko biisistäkin, elikkä klubille varmasti sopivampaa kuin fiilistelyyn. Melodialinja on hyvä, eikä ehkä niin tavanomainen kuitenkaan, mikä on hyvä asia. Bassot railaa kivasti taustalla ja energiaa riittää. Pääleadi perusmenoa, mutta toimii tuossa päällä hyvin kuitenkin, massiivisempaa soundia vaan kehiin.

Rummut ihan menevät myöskin, basarissa riittää nyt tehoa ja clap läimähtää sopivalla voimakkuudella, soundit sopivat yhteen myöskin. Hyvä että nyt ei ole sorruttu käyttämään liian korkeita taajuuksia, niin kuin sulla jossain tapauksissa on käynyt.

Jees biisi, jossa riittää menoa, mutta miksaus on se suurin ongelma tässä joka johtuu aika suurelta osalta liiasta kompressoinnista. Elikkä kirkkaampia soundeja hakemaan, ja aluksi voisi ottaa koko kompressorin pois ja sitten säätää volumet kohdilleen mikäli tästä haluaa selvästi kirkkaampaa. Mutta näinkin toimii ainakin klubilla varmasti. Tykkäsin kyllä energisestä menosta, mutta mieluusti tästä kuulisi selkeämpääkin versiota. Hyvää menoa! 9-
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta