Let There Be Rocket'n Rollah

2:10

Tämän tein erääseen lastennäytelmään. Jukkis vetää bassot ja meikä räveltää.

9.00   1387 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Aimo J. 18.09.2005
Rokrokrok! Hemmetin hienoa että saa nykypäivän penskat kuulla välillä jotain muuta kuin Antti Tuikua ja Mc Koppakuoriasta. Ties vaikka tässä kylvettäisi jollekin valaistuksen siemen. Hallelujah!
0   +1 +2
 
9
Siddhartha 11.07.2005
kyllä taas kelpaa kuunnella. hienoa perus rokkiva ilman mitään turhia hienosteluja, ei sen et niille olis tarvettakaan. Kyl kelpa lasten kuunnella.
0   +1 +2
 
9
jarpat 10.07.2005
Jootota... kuuntelin tän huonoimmista mahdollisista skobeista ja täytyy sanoa että TOIMII!. Reipasta menoa ja aika kiva kirjo kaikkia mahollisia ja mahottomia likkejä. Ja sujuvasti. Vaikea verrata tavallaan kitaristejä keskenään (liekö siihen tarvettakaan?), mutta tuntui vaan siltä, että osaisinpa minäkin tuolla lailla lurittaa...
Mahottoman hyvä meininki! Täytyy kuunnella jossain vaiheessa uudestaan paremmilla kaapeilla. Tällasta lisää!
0   +1 +2
 
10
digius 10.07.2005
VJ uskoon tulleena ei voi kun kiitellä jälleen kerran! Kyllä bluuskaava on tuttu, mutta kertaushan on opintojen äitee ja tässähän sitä itteään oli taas sopiva kerta-annos (monta kertaa päivässä annosteltuna, kiitos)! Kyllä tää parantaa kaikki vaivat ja mikä parasta; ennalta ehkäisee tuleviakin sairauksia! (tosin mulla on jo kaikki, tarkastin lääkärikirjasta,=)

Magee panorointi left/right, selvää kikkailua, joka toimii tällasessa roots jutussa, ja taas kerran täytyy kehua basistikin maasta taivaaseen, kiitos, kiitos ja kiitos!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta