teabreak

vrs | 12.08.2004 | Dark Ambient
5:36

Teehetki antaa voimia eteenpäin. Kuunnelkaa tämä kappale tarpeeksi kovaa ja keskittykää kuulemaanne.

8.25   831 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
MusaPoju 19.11.2004
Ihana on avartuu ihan oma fantasiamaailma kun tätä ryhtyy kuuntelee tarkastin. Yöllä jossain autossa kun tätä kuuntelis voisi olla aika jännää. Mielenherättävä kappale totisesti. joojeejoojee!!!!
0   +1 +2
 
8
jmm 12.08.2004
Unenomainen yleissoundi luo aika rauhallisen tunnelman, vaikka biisi ei ole ihan sieltä rauhallisimmasta päästä. En tiedä mistä artisti on nimen tälle keksinyt, kun ei minulle tule tästä mieleen teehetki. Ehkä enemmänkin joku yöllinen juttu. Biisi on aika tavallinen mitä yleensäkin kuulee täällä koneosaston biisejä. Ei tuo siis mitään uutta, eikä aina tarvitsekaan. Synasoundit on kauttaaltaan hyviä ja omaperäisiäkin, parhaiten mielestäni toimii tuo ujeltava Theremin-soundi. Biisistä seiska ja soundeista ysi, eli kasin luokkaa kokonaisuutena.
0   +1 +2
 
8
kyllä tämä on ihan
jotain muuta kuin liptonin
pussiteetä. hyvä tunnelma.
0   +1 +2
 
Einsteins 12.08.2004
Ihan ok tehty, mutta en ei oikein jaksa silti sytyttää tämä koneilla soittelu kun nuo nyanssit ovat aika vähissä omaan makuuni. No tämä nyt on musiikkikonservatiivin mielipide.
0   +1 +2
 
corter 12.08.2004
Onkä tämä nyt muka dark ambienttia? Kuulosti ehkä hieman enemmän minimal teknolta, ainakin siihen asti kunnes nuo pädit alkoivat. Melodia on vähän köyhä ja tylsän kuuloinen, ei oikein innostanut. Basso oli myös melko tylsä jurnutus. Kuitenkin osa soundeista on mukavan pehmeitä, ja välillä oli fiilis ihan kohdallaankin. Kuitenkin esim. pädien huono tuotanto heikensi fiilistä, ja tuollaiset nk. "ufoäänet" kuulosti vain naurettavilta. Biisissä ei ollut oikein mitään minua kiinnostavaa, niin jää numerokin antamatta.
0   +1 +2
 
9
jouni 12.08.2004
Hmmm. tätä osastoa, josta en paljoa ymmärrä, enkä perusta. Koitan nyt jotain kommentoida. Toi alun pompottelu ihan ok antaa hyvän tunnelman. Noi biitit niinikään vaikuttaa ihan huolella tehdyiltä. Vähän pitkäveteistä tää on, kun rokkimiehenä tottunut hakeen ne tunnelmat erilailla ja eri asioista. Mut summa summarum, kyllä tästä jää selkeesti kuva, että tää on ajatuksella tehtyä tavaraa ja tän lajityypin edustajaksi varsin hyvän kuulosta. Etenkin tosta synasoundista plussaa.
0   +1 +2
 
luckydreamer 12.08.2004
hämärää ambientia.... tosiaan................ :)
0   +1 +2
 
Averell 12.08.2004
Teehetkeä en tästä synkkyydestä löydä, mutta samapa tuo. Tunkkainen perkussio, mutta se varmaan on tarkoituskin. Soundimaailma ihan jees noita kireimpiä ujelluksia lukuunottamatta. Tässä oli välissä aina pätkä jossa toi virvelivoittoinen (aika läpitunkevan kireä soundi siinä muuten) biitti oli rytmisesti aika mielenkiintoisessa suhteessa bassolinjaan. Ehkä myös tavallista enemmän variaatiota. Nää tekijät ainakin vähän erottaa tän siitä aika kuivasta konemusiikin virrasta mitä kommenttiringissä saa kuunnella. Eipä silti varsinaisesti sellaista konemusaa jota jaksaisin kuunnella
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat