Sundown

Wavescale | 26.06.2005 | Melodic Trance
5:09
8.50   3017 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
T-Sync 01.01.2007
jees, hyvältä kuulostaa. arpeggiot on kivoja, rumpupuoli on kunnossa, ja miksaus on ainakin näin kuulokkeilla kuunneltuna hyvää. melodiat ihan kivat, mut ei iskenyt ihan täysillä kuitenkaan.

mukavasti tuotettua trancea kaikilla mukavilla pikkukikoilla.
0   +1 +2
 
IconW 11.07.2006
Hyvä fiilis. Alussa kuulosti pikkasen "muoviselta". Jotenkin noi urut kuulosti vähän lattealta. Ihan kuin yläpäästä ois leikattu vähän liikaakin. Mutei se mitn. Sit ku tulee rummut ja (ts404?) pulputus melodia mukaan niin saa soundimaailma heti enemmän eloa niin kuin pitääkin. Hyvin sukeltaa soundi (1.30) ja vaihtuu tohon haikeeseen plimputukseen. Sen jälkeen tulevasta hieman särötetystä hommelista puhumattakaan. Sanret on nois "filleissä" vähän muovisen kuuloset...tjaa. Kolmen minsan kohdalla kuulostaa todella hyvälle. Kylhän tää pysyy hyvin kasassa.

Todella hienoja soundeja mukana. Tykkään varsinkin tosta vähän särötetystä leadista. Rummut hanskassa. Hi hateissä/ crasheissa havaittavissa vähän latteutta ajoittain. Mut hyvin rullaa. Basari on just napakka. Melodiat tosi hyviä ja loppukin mielestäni onnistunut. Tietty siihen ois voinu laittaa jotain haikeeta leadihömppää vielä loppuu ilman rumpuja (ns. rauhallinen lopahdus) mut erittäin hyvä kokonaisuus.
0   +1 +2
 
9
apollo0100 05.07.2006
Erittäin hienoa biittiä, kuulostaa vähän surulliselta... Vähän tota "salaiset kansiot" tyylistä musaa 1:30 min kohdalla. Melodiaa löytyy ja bassossa on juuri sopivasti munaa... 3:00 Hieno melodia keskisäkeistössä. Ja siitä lähdien se paranee. Mutta 4:00 kohdalla toi piipitys oli vähäsen liian turha tai se kuulosti vähän erikoiselta. 04:57 Hyvin loppuu. Loppukohta oli liian hätäinen, mutta ei se haittaa, annetaan 9
0   +1 +2
 
8
Jaycob 04.06.2006
Vähän urkumaiset padit, mutta rummut ovat letkeät ja vähän märät joka on hyvä asia melodisessa trancessa. Aika perus basarikikkailut bassokin on liian perus trance. Kiva melodia soi siellä taustalla. Toinen oudolla soittimella soittimella soitettu melodia on parhaimmillaan basson kanssa. Vähän liikaa melodioita peräkkäin. Kappaleessa ei oikein ole munaa, ja se kuulostaa vähän laihalta. Nyt tullee lisää eloa leadin myötä. Basso on liian hiljaisella eikä siinäkään ole kunnon voimaa. Koko ajan sama sointukaava, se alkaa jo vähän tylsistyttää. Hienot soinnut kuitenkin ja melodiat oikein onnistuneet. Miinusta tulee lievästä toisosta ja soundeista. Mutta tästä on hyvä lähtee säätämään jotain uutta.
0   +1 +2
 
8
pieslice 21.06.2006
Kiva soinnutus ja kirkkaat soundit. en kyllä tätä itse ihan tranceksi laskisi, spacesynthiä tai synthpoppiahan tää on! ehdottomana plussana sanottakoon että noissa pizzicatosoundeissa on upea reverb. basso kuulostaa liikaa eneral midi "synth bass 1" soundilta, muutenkin ois tuhdimpi jarretyylinen bassline toiminu paremmin tässä. ja jos sitä spacesynthiä tekee niin kyllä se orchestra hit pitää kuulua räikeämmin! kasi.
0   +1 +2
 
9
Hasba 10.02.2006
Todella mukavan kuuloista konemusiikkia. Tykkään juuri tällaisesta melodisesta jumputuksesta, jota on kiva kuunnella vaikka autolla ajaessa.
0   +1 +2
 
10
Chadonna 06.02.2006
Alku antaa vihjeen kauniista aamusta, upeasta päivästä oman rakkaan vierellä, tai kenties rentoutuen auringon paisteessa. Oletko varma, että tämä aurinko laskee jo? Alussahan se vasta nousee ja paistaa aamulla.

1:20 alkaa ihastuttava melodia. Vesipisaroita ja upea nousu kohti mäkeä, jolta auringon näkee paremmin. Nousu tuo tullessaan kivan uuden tuttavuuden.

Kaikkea osaa tavallaan odottaa ja on silti yllättynyt valinnoista. Tässä tapauksessa se on hyvä. En tahdokkaan saada tällaista kuultaessa liikaa yllätyksiä. Kyseessä on jotain kaunista. Kaunista ei parane pilata liiallisillä yllätyksillä. (tätä en tarkoita tosiaankaan pahalla)

En voi sanoa mitään huonoa. Soundi on kuin suoraan mereltä tai taivaalta. Kaunista, puhdasta ja niin juuri sitä, mitä nimi lupaa. En voi antaa kuin kympin..
0   +1 +2
 
7
Stocco 16.10.2005
Teknisesti nämä kaikki ovat onnistuneita. Kauniita kipaleita kaikin puolin. Taitavaa melodian kuljettelua ja sopivasti komppielementtejä.
0   +1 +2
 
Michikawa 03.10.2005
Kyllä tämä mikserin trance-tarjonnan kärkipäätä on tekniseltä laadultaan. Äänimaailma on tyylikäs ja tuotannolliset taidot on kohdallaan. Ikävä kyllä harmonisesti ja musiikillisesti kappale tuntuu hieman turhan junnaavalta. Kun leijuntakohtauksien jälkeen "vielä kerran" lähdetään kuljettamaan täsmälleen samaa sointukuviota niin allekirjoittaneen olo alkoi tuntumaan hieman jumiutuneelta. Se tuntuu toisaalta olevan genren mukanaan tuoma rasite, mutta jos mahdollista niin vaihtelua ja virkistävää kuljetusta soisi iskettävän myös harmoniseen sisältöön. Teknistä taitoa siihen kyllä selvästi löytyy.
0   +1 +2
 
8
Cerende 30.09.2005
Soundimaailmaltaan ja tunnelmaltaa hieno biisi.
Soundit sais must olla vähän puhtaammat, ei ne häiritsevän puuroset (ehkä enemmänki velliset ois oikeempi sana) oo, mut ompahan kummiski. Ja haittais, jos kokonaisuus ois huonompi ja jaksais kiinnostuu tollasist pikkujutuista.
Melodia on kivan yksinkertanen, ei liikaa eikä liian vähän -meiningillä.
Mä oon aina ollu sitä mieltä, et jos biisin alku ja loppu ei oo loistavia, ni biisi ei voi kokonaisuutena olla huomattavan hyvä.
Alku täs biisissä toimii, mut toi loppu kuulostaa aiaki mun kajareis pelkältä pitkitetyltä tuhnulta.
Kokonaisuutena silti mukava.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2