For The Silences Bride

Without A Fear | 16.07.2007 | Melodic Metal
5:28

Säv | V. Komulainen, J. Kauppinen, T. Ylämäki, H. Haikala
Sov | V. Komulainen, H. Haikala
San | H. Haikala

9.53   2040 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Mr. Doom 03.09.2008
Kaunis tunnelmallinen biisi,varsinkin noista akustisista osista tykkään. Vokalistilla kaunis ääni
0   +1 +2
 
seitsen 21.03.2008
Kommentoin vain tähän kappaleeseen, koska pidin tästä eniten. Kertosäkeessä on hienot harmoniat ja laulumelodia, jäi jopa hieman päähän soimaan. Lauluääni myös aika hyvä ja etenkin tässä kappaleessa siinä on aavistus sellaista sopivaa haurautta. Melankolisesta tunnelmasta pidin...

Muut biisit on minusta ehkä liian geneerisiä ja ehkä vaikutteet paistaa läpi liian selvästi, mutta toisaalta en kyllä olekaan tuon tyyppisen musan ylin ystävä, mitä teillä "Idolit/vaikutteet" kohdasta löytyy... Mutta tämä 'For The Silences Bride' erottuu mun korvissa edukseen!
0   +1 +2
 
10
Kimble82 07.01.2008
Tää on biisinä mun suosikki teiltä! Ihan siksi että tykkään ns. kevyemmästä! Suorituksena ja kokonaisuutena todella hyvää materiaalia ja varmasti lyö Koivusen Arit ja kaikki muutkin Idols systeemit!!!! :D Pärjäätte varmasti markkinoilla! Biisin lopetus oli hyvä...
0   +1 +2
 
9
Mr Fobias 14.09.2007
Pakollinen slovari on näköjään jokaisen melodisen metallin soitinyhtyeen tehtävä. No ei tää ihan illan viimeisestä nojailu biisistä mene, mutta kyllähän tätä yrittäisi huojua ja pysyä pystyssä :) Laulajan ääneen jotenkin olen ihastunut ja soitanta puoli on täysin kunnossa, saundineen.
Kuitenkin tämä on tällainen perusbiisi, jossa kaikki oleellinen on kunnossa eli melodiat, saundit, rakenne, mutta omaperäisyyttä ehkä hiukan liian vähän. Ehkä minsan olisi voinut yrittää nipistää kestosta pois, mutta toimii näinkin, koska kivaa leppoisaa kuunneltavaa tää on:)
0   +1 +2
 
10
Iced_Earth 17.07.2007
Tykkään tästäkin erittäin kovasti. Laulajan ääni on niin mahtava.
Ei ehkä yhtä repäisevä, kuin tuo Holding You, mutta tykkään kuitenkin. Ylempänä jo oikeastaan kaikki sanottiinkin... annan silti 10 :)
0   +1 +2
 
10
musicman85 16.07.2007
Varsin moiseva virsi tämäkin. Hyvä perusballadi perus balladisanoilla. Ei nyt ihan heti herätä minussa kylmiä väreitä. Se nyt ei oo siis huono asia, minun musiikkimaku on vain niin paska:D Erittäin loistava biisi siis omassa genressään toki! Kärsii loppupuolella ehkä hieman tylsyydestä.. Mutta ei paha. Jokin repäisevä juttu tai elämää suurempi sanoitus/kertsi/joku muu juttu olis tehny tästä täydellisen balladin mutta nyt jäädään tosiaan liian perusosastolle. Soundipuolelta voisi nostaa esiin jonkun omaperäisen elementin joka erottais teät massasta. Mutta ajan kanssa se löytyy. Voi vittu ko väsyttää niin jormasti, ehkäpä lopetan tämän paskan jauhamisen ja annan kympin teille siitä hyvästä että loistokkaan röllökästä musaa osaatte tehdä!!
0   +1 +2
 
10
HeartlessLeper 16.07.2007
Hieno bviisi ja aivan loistava laulaja :)
Mahtavaa kertakaikkiaan.
Meikä kumartaa ja nostaa hattua ;)
Kyllä mä sen tiesinkin että sä waino osaat tehä veisuja, mutta että nyt on jo niin parasta <3 :D
0   +1 +2
 
8
Andaeon 16.07.2007
Ei yhtä hyvä kuin tuo holding you.. Melodiaa löytyy ja se on hyvä asia! Silti siitä puuttuu jotakin.. Hyvä tällainen rahallinen biisi..
0   +1 +2
 
10
Jerzu 30.07.2007
Tämäkin aivan mahtava. Kaunista kitarisointia. Lisää biisejä kehään ja levytyssopimusta hakemaan.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta