Extinction

Wårpath | 23.04.2007 | Black Metal
4:46

Laitetaan nyt samalla näytettä tästäkin biisistä...Track 1 No Compromises

8.64   2134 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Shamaanirumpu 15.09.2007
Ite pidän ton tyylisistä nopeista juoksutuksista ja mun mielestä se toimi ihan hyvin, aidon kylmä ja synkkä Norjanmaa-tapainen black-metal riffi. Alussa myös helvetin hieno, hitaampi riffi, kylmä ja tarttuva. Rummuttelu sattu välillä korviin, ja vokaalit ei aina ihan toiminut. Kuivemmat vokaalit toimii aina paremmin, mutta antaisin tästä arvosanaksi 9½, enhän minä tästä mitään huonoa löydä, yksinkertainen kun on. Nuo pikkujutut häiritsi vähän, mutta katellaan, millaisia ratkaisuja olette muilla kappaleilla tehneet.
0   +1 +2
 
8
cannibal K. III 30.05.2007
evil-rock. edelleen maistuu.
0   +1 +2
 
9
Kukluxjugend 24.05.2007
Riffit polkee ja toimii, tukevat synkkää laulua aikas hyvin. Über-mahtavuutta. Biisin keskikohdalla lähtenyt hurja vauhti pisti suorastaan jammaamaan.
0   +1 +2
 
9
JM 15.05.2007
Riffi ja vokaalit on tässä parasta. Rummuissa tuo matalempi jysäyttely ei toimi mun mielestä tän tyylisessä musiikissa niin hyvin, varsinkin nopeammissa kohdissa kuullostaa vähän huonolta tuo matala basarisaundi.
Tuossa kolmen ja puolen minuutin kohdalla oleva marssifillimeininki on kyllä ihan parasta, hieno veto, piristää biisiä ja siitäkin kun jatketaan tuolla meiningillä, niin jea. Loppupuoli nosti biisiä selkeästi ylöspäin, joskin alusta lähtenyt riffi oli myös hyvä.
0   +1 +2
 
8
Demotion 24.04.2007
Sehän oli mielenkiintoista. Alussa mennään vahvassa 90-luku hengessä mukavan tarttuvalla kirkonpolttoriffillä. Sen jälkeen tulevissa nopeissa juoksutuksissa rumpujen soundi ei ihan pidä ja muutenkin keskivaiheilla on kappaleessa ehkä turhankin kiire. Viimeisessä osuudessa siirrytäänkin sitten eteenpäin loistavan marssiriffittelyn saattelemana, tämä osuus saattaisi toimia vielä paremmin mikäli sen päälle rakennettaisiin vähän enemmän esim. soolo tms.
Yleisesti ottaen tuli mieleen, että vokaaleista voisi miksata enemmän esiin sitä luonnollista "kuivaa" soundia, koska nyt vokalisointi syö hieman samaa leipää kitaroiden kanssa vaikka soundit muuten selkeät ovatkin.
0   +1 +2
 
9
Exxecuttorr 24.04.2007
Joo... kylläpäs taas tykittää. Samaa linjaa vaan eteenpäin.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat