The thing grows

Worstcase | 27.10.2007 | Heavy Metal
4:48

Äänitys Ari Nikula. Miksaus & masterointi Mikko Väärälä. (c) Worstcase 2007.

8.55   2108 kuuntelua

Kappaleen sanat

I don´t know
How low this fight is going to go
Release the meaning in the subtlety
Would you know
Where is the line that you have to cross
Waste the fire in the armoured segments of its´ skin
Hey man, you gotta blast away to the weakest points as it charges on you
That´s right, make it fall onto its´ knees now
This time it´s for real and as you stare into its´ temple downwards
You´ve got to speed it up right now
Flatten under power, kneeling
Shoot your beam or suffer on and on
Crushed beneath a wave so high
Gotta scream, forever come back strong
A beast is born
Inside a swollen blackhole in space
Feeding on the udders of a lifeless dream
The time has come
For us to watch our family tree die
Spill the energy, stand up with the last ones on your side
Now as the thing above you growls
And when its´ blood begins to flow
Go for the heart inside its´ mouth now
fight, fight, fight
Rise or the stars won´t shine no more
Turn or the sun will burn your soul
Hatching above you
The beast grows above you
It grows above you

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Tri P 27.12.2007
vauhdikkaasti lähtee liikkeelle. kertsissä hyvää huutoa sieltä täältä:) energiaa! Lausuminen välillä aika suomalaista. lykkyä!
0   +1 +2
 
9
Black Dog 26.11.2007
Saundipuoli toimii. Biisi on ainakin tarpeeksi omaperäinen erottumaan valtavirrasta. Aika erikoinen ja siinä mielessä mielenkiintoinen. Jos jotain vaikutteita yrittäisi kaivamalla etsiä, niin jossain vaiheessa tuli mieleen Iommin riffittely ja tuplakitarat viittasivat Iron Maideniin.
0   +1 +2
 
8
Pekka Lumivalko 26.11.2007
Soundeista nyt on sanottu jo aika selkeästi.. Vähän ohuet mielestäni, mutta tossa virvelissä on jotain mikä jotenkin perverssisti kuulostaa hyvältä. Täydellinen se ei tosin ole, mutta idea siinä on hyvä. Vähän lisää pohjaa siihen, kuten myös muihinkin soittimiin.

Itse rakenne on jännä, tuo verserytmitys ja laulu kuulostavat hyvältä.
soittopuolessa ei mitään sormenheristämistä, se toimii kaikkien osalta hyvin palvellen biisiä. Toisaalta mitään sävähdyttävääkään ei esiinny, mutta mikään yltiöpäinen taitojen esittely nyt ei taidakkaan olla biisin idea:)

Laulajalle: omaat hyvän soundin, käytä se hyödyksi ja kehitä sitä pidemmälle. Erittäin potentiaalinen, mutta ei aivan valmis vielä

Minun mielestäni kappale paranee loppua kohden, kertosäekkin tuntuu siellä jotenkin paremmalta kuin aluksi (olipas epäselvästi sanottu). Eli hyvä maku jää suuhun näin lopuksi, hyvää työtä.

kait tästä kasi rapsahtaa, jatkakaa
0   +1 +2
 
10
Metallicheart 16.11.2007
perkkeles pitää sanoa suoraan että odotin jotain ihan perseestä olevaa kikkelijatsia mutta tää on perkele tosi hyvä! laulaja jumaliste pidä toi on nimittäi äijjällä upee ääni ! tää on paketti mikä on hyvin kasassa! eiku keikkailee kitaristin soitanta räjäyttää tajunnan hienoa kuviota
0   +1 +2
 
9
Epoche 03.11.2007
Ensimmäinen reaktio oli, että nyt on Black Sabbathin riffiä hiukan muuteltu. Biisi sinällään on aika mitäänsanomaton, jonka aiheuttaa virvelisaundi. Jos metallica käyttää moista saundii, ni se ei tarkota et se olis hyvä. Eli virvelisaundi korjaten, sen jälkeen biisi kuulostaa tuhat kertaa paremmalta.

Ilman virveliongelmaa: Kappale on ihan jees sävellyksenä, hieman tylsä. Kitarointi toimii ja basso soi nätisti pohjalla. Laulaja/t kuulostaa hyvältä, laulumelodiassa ei vain ole munaa. Sanoista ei saa selvää, koska korvat kuulen pelkän snarekolkkeen. Sanoisin jopa, että jättämällä Iron Maidenit yms. pois biisistä, siitä saisi mainion.

Kaikki kunnia ja kumarrus silti, jatkakaa perkele musailua!!
0   +1 +2
 
Mattis^ 28.10.2007
Tän pääriffi jää kyl päähän soimaan. Sanat kans yhtä hepreaa mulle :P Saundipuolella kaikki kunnossa, paljon paremman kuulosta kun ne "alkuperäset" saundit. Loppupuolella aika hauska kitaraharmonia + basso tsydemiin, ihan jees kalakeitto siis. Eipä siinä mitään, arvosanaa en viitti antaa ku en pahemmin kuuntele täntyyppistä settiä... mut hyvän puolella kuiteski selkeesti.
0   +1 +2
 
9
Hra. Kinnas 28.10.2007
Ensimmäisen kerran kun näitä uusia biisejänne kuulin, tulin miettineeksi että mahdoittekohan sukeltaa liian syvälle progerunkkailun suohon. Nyt pidemmän aikaa biisien raakamiksauksia kuunnelleena voin todeta, että näin ei onneksi käynyt. Biisit istuvat aiempaan linjaan varsin kivuttomasti, kuitenkin tuoden jotain uusiakin elementtejä toimivaan konseptiinne. Paikalleen ei jäädä mätänemään ja niin sen kuuluu ollakin.

The Thing Grows on uuden demon parempia biisejä. Erityisesti laulumelodiat ja -harmoniat ansaitsevat kiitosta. Miksaus on luonnollisesti parempi kuin ensimmäinen yritelmä. Bassoa olisi saanut ehkä annostella suuremmalla kädellä, mutta ainakin rummut saitte ängettyä vähän taaemmas niin etteivät ne enää räjähdä vasten mun kasvoojaaniii. Dädädä. Job well done.

Ps. Enää tämä ei kuulosta siltä missä se äänitettiin.
0   +1 +2
 
7
Zim0 28.10.2007
biisin nimi on jotenkin huvittava ^^. soundit on ihan hyvät. Ehkä vähän muhkeammat olis voinnu olla. laulun miksaamisee ois voinnu jotaa vähän tehdä. jotenki laulu kuulostaa niin semmoselt raa-alta. kertsin laulu tulee jotenki ihmeellisesti. lyö niinku läpi ihan sikanaan muusta biisistä. se huuto siis. musiikkina kuulostaa aika hyvältä biisi. toi loppu puolen soolo tuntuu että ois siinä siksi ku pitää olla soolo. tai että ois idea loppunnu kesken ^^. en tiedä. kaiken puolin kuulostaa ihan hyvältä muuten. hyvä pojjaat, jatkakaa samaan malliin.
0   +1 +2
 
9
Zagaar 09.05.2008
Mun mielestä tää on teidän paras biisi!
Jään odottelemaan uudelleenäänitystä.
0   +1 +2
 
8
rokkineiti 05.11.2007
Pidän laulusta/tulkinnasta tässä. Sanoitus ei kuitenkaan niin kolahda.
Asennetta kuitenkin löytyy, ja siitä pidän. Soundit miellyttää myöskin paikoin korvaani.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta