My Desire [Radio Mix]

3:09

Tässä radiomixi tulevasta orkkisbiisistä. Vielä on paljon fiksattavaa mutta esimakua tuokin ja menoa riittää. Mielestäni kuitenkin todella onnistunut biisi kokonaisuudessaan ^^

Kuunnelkaa ja antakaa vinkkejä =)

Jarkko S Rocksphere Remix kyseisestä biisistä löytyy osoitteesta:
http://www.mikseri.net...

9.29   742 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
concealed 27.11.2007
jävla bra bas thingy! Annars också good shit
0   +1 +2
 
9
Human Sound 07.08.2007
Kivasti polkas käyntiin, soundipuoli taitaa olla ihan kivasti pulkassa... Vähän samoilla linjoilla ton voksun suhteen kuin tuossa aiemmin Sanna mainitsi. Ihan ei pääse selvyyteen siitä. Se taitaa toistaa itseään liikaa (kun ääneen pääsee) ja toi "kertsi" loppuu ainakin ekan kerran vähän kesken. Pitäiskö voksun käyttöä harventaa? Go and know. Mutta omaperäisyyttä siinä (siis vokaalissa) on. Saattaa olla mielipiteitä jakava, meni miten meni.

Perustuotanto sulla on niin hyvällä mallilla, että oli kiva lähteä jälleen kommentoimaan ja pohtimaan. Sattuu sun tuotanto olemaan muutenkin mun makuun.

Jos vaan mielenkiintoa riittää, niin jatka hiomista, kyllä tästä hyvä tulee joka tapauksessa.
0   +1 +2
 
8
Noison 17.06.2007
Rentoa, letkeää ja omintakeista.
Oikein hyvä, oikein hyvä. Tää kyl pistää hymyn korviin ja jalan lyömään tahtia. Voisi toimia ihan hyvin jossain isommallakin klubilla, ken tietää. Toivottavasti näitä kuullaan joskus sitten jossain isommissa bileissä.

Alkujohdattelusta itse biisiin:
Alkaa mukavasti tuommoisella hauskalla filter kikkailulla ja nostattelulla. Hyvää tunnelman hakua ainakin alkuun. Nousee heti vesi kielelle. Mehukkaita ovat soundit muutenkin ja kun rumpukuvio alkaa tulla mukaan, niin eiköhän siinäkin ala jo kiksuvarvas lyömään tahtia. Voksut on mukavan raikkaat ja saitkin sitten ihan hyvin sisäistettyä ne tähän kipaleeseen. Freshiä tunnelmaa ja lanteita keinuttavaa rytmittelyä. Miksaus oli vähän kyl vielä pehmoinen mun makuun, olisin kaivannu vielä ärhäkämpää ja pumppaavampaa sävyä siihen. Toimii kyllä hyvin näinkin, ei valittamista. Jotain värikkyyttä, lisäkoukkua ja räväkämpi miksaus tähän niin on kyllä aika hyvä paketti tulossa. Ja ennen kaikkea pidempää versiota pesään vaan. Loppui meinaan hieman kesken ja oli hieman toistava, mutta hyvä maku tästä kuitenkin suuhun jäi.

Sanna Pirhonen:
Lyhyesti ja ytimekkäästi tämä peruskiksun ja halvan massadancen kuuntelija tykästyi erittäin paljon tähän kappaleeseen. Tosin vokaaleista en päässyt mielessäni yksimielisyyteen, toisaalta ne sopivat tähän erittäin hyvin ( artisti kun en ole niin en kyllä mitään parempaakaan osaisi kehittää :DD ), mutta itse olen hieman korkeampien ja kirkkaampien vokaalien vannoutunut fani. En oikein osaa päättää missä ja mihin aikaan tätä olisi soveliasta kuunnella, mutta positiivinen fiilis ainakin jää.

Yhteiseksi numeroksi päätimme antaa rehdin ja reilun 8. Tämä toimii ja tästä osaa ottaa kaiken irti. Hienoa! Jatka työstämistä. :)
0   +1 +2
 
10
Ihmesapsa 17.06.2007
Hyvin lähtee käyntiii! Basso tulee mukaa hyvi ja kuulostaa mahtavalt:P Voksut sopii hyvi täs vaihees ainaki! pienen " suvannon " jälkee lähtee tosi hyvi käyntiii! Uppooo tosi hyvi muhu=D täst vaa pitempää ja valmiimpaa versiooo!!^^
0   +1 +2
 
9
Q-rude 27.07.2007
Tää house kyllä kolahtaa! Hyvän kuuloista kaikin puolin. bassline on hyvä ja vokaalit sopii hyvin synat on sopivan funkit biisiin :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta