Entinen elämä # 2

Yadas(YDS) | 04.03.2009 | Hip-Hop
3:35

Sama biisi uudelleen miksattuna :)
Kommenttia kehiin vaan rohkeesti.

Leolle iso kiitos tästä et jakso miksata uudelleen!

Miksaus: R.J.K

________________________________________________

~TT2 homestudio~

9.22   604 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3 tuntia. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 370599 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
McJerzki 15.10.2010
samaa mitä mulkii oli :S
0   +1 +2
 
10
Tsimiboy 23.07.2009
Yllätyin ihan. En tykkää kenestäkää mikseri muijaräppärist, mut täs on kaikki ihan kohillaa. Riimit , räpit , miksaukset toimii ihan. Asennetta löytyy. Keep up! Peace.
0   +1 +2
 
heittis 19.03.2009
Kuuntelin tän alun yhen kerran.. Sit alko kyllästyttää ja sammutin kaiken musan.. Laitoin jonkin ajan päästä uudestaan soimaan, mut en kovin pitkälle jatkanut, nyt se on kerran soinu ja soi uuden kerran, joten ei tämä mitään pelkkää kuraa ole..

Alkuperästä biisiä en ole kuullut, joten en voi siihen verrata mitenkään. Jos tämä oli parempi kuin aikaisempi, niin sehän on aina plussaa..

Biitti tässä oli jotenkin hiljainen, jotenkin hieman kirkkaan angstinen (älä kysy näiden termien tarkoitusta).. Jotenkin liian kirkas tälläiseen biisiin.. Tuntui että välillä biitti olisi liian kovalle, verrattuna musiikkiisi mutta se taas on kuulijasta kiinni.

Itse lyriikat ovat mitä ovat, jotkin riimit ovat melko yksinkertaisia ja koska lausut ne melko nopeasti on niistä vaikeampi saada selvää.. Niin kovin angstinen / surullinen ei sovi nopeasti lausuttuna kovinkaan monelle, joten se miten lyriikoita kirjoitat ja lausut on vain omien päätöksiesi varassa.

Kertsi ei jäänyt päähän, kuin yhdestä kohtaa, joten tätä en miksikään hitiksi sanoisi.. Ihan hyvät kamat sulla tuntuu olevan, ei mitään särinää oikeastaan kuulu tai mitään muutakaan, joten siitä plussaa..

Lyriikat on helppo korjata, jos ajattelee seuraavaa biisiä jonka teet(?). Hieman rauhallisempaan tahtiin ja mieti mitä haluat sanoa.. Ei tässä muuta.

-heittis
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat