Doctor-Love ft. Romeo.C - Two Ways

zer02 | 18.11.2005 | Hip-Hop
4:09

There's always two ways..

Doctor-Love & Romeo.C

8.17   1609 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
vN9Nvf 23.03.2010
Iha pro:) Chau laula vähä kovemmalle? its too low! Shirwa hahaha tosi hyvää:) Good job luving it
0   +1 +2
 
8
Absoluutti 04.01.2006
mistä alottaa :) hyvät riimit, tykkään enkkuräpistä tosin toi flow ei oikee osu kohalleen. kertsi ei o kyllä tosin parhaiten toteutettu mut hyvä silti.
jos ton flown sais kohalle ja kertsis kuntoon ni tää olis loisto biisi. tykkäsin biitistä älyttömästi!
korjatkaa noi 2 asiaa ^^ ni 9 tippuu
0   +1 +2
 
8
Pros 04.12.2005
hyvä vokaalien laatu, biitti iski ihan hyvin - diggasin. enkku no jaa ihan jees flou vähän kehitystä vaella. kertsi ois voinu olla hiljemmalla ja tuplat siin hiljemmalla. mut kokonaisuudes ihan kuunneltava. keet it real!
0   +1 +2
 
8
|emilia| 26.11.2005
shirwal liian ylimielinen ääni tos alus. Biitti ja alun sanat ei vaan nappaa yhteen, johtuu ehkä siit et yhteen lainii on ehk tungettu liian paljo sanoja.
Kertsi... ei sinäänsä huono, mut ei sinäänsä hyväkään, koska se kuulostaa siltä et sen työstäminen on jätetty ihan liian vähälle.
Ja sit mikin käyttöö. Välil kuulostaa et suu on räbätes liian kaukana mikist varsinki tos yhes chaun versenpätkäs, siinä sellanen ääni on saattanu kyl olla suunniteltu juttuki.
Mä pidän shirwacin äänestä edelleen ja kuuntelen mielelläni teitä lisää, mut shirwac haluutko oikeesti räppää samal itserakkaal tyylil ku 50cent ja nää tyyliin "oon paras respectii mulle"?
Jos haluut ni se on sit niin.
Chau toi oli just hyvä toi "i'm better than Omario" :D
Mut treenii paljon oikeesti. Molemmilta :D
0   +1 +2
 
8
-JaVa- 19.11.2005
mä dikkasin täs t lisää tälläst flowt ei ihan napissa mut kyllä parempaa kokoajan (: doctor-love heitti aika rennosti mut ääni oli hiukkasen jännittänyt sul tasi olla 9mm niskan takan oliko? kertsiin olis voinut laittaa enenmmän aikaa se oli mun mielestä biisin huonoin kohta ): mutta lisää tälläst en saanut selvää missä kohas romeo heitti pikkasen selvemmin ja en usko et toi enkku on teijän asia se tarvii viel aikaa harjoitella<3 antaisn 9 jos kertsi olis ollut parempi.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta