Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Club Selvä Pe 18.4 Pieksämäki

Jeps jeps, eli Pieksämäellä oltiin keikkailemassa... Tapahtuma tapahtui Poleenissa (joku kulttuuritalo) ja oli vähän vaikea päästä tunnelmaan koska sali oli täynnä penkkejä, ei pahemmin pittitilaa :D

Paikalle saavuttiin n. klo 17. Pieti ja Jyri tosin oli siellä jo vähän nelejän jälkeen. Kamat kannettii sisään semmosesta hienosta liukuovisydeemistä. Kujailtii siellä ja jutelitii muitten päntien kanssa.

Sit tuli meirän vuoro tehä soundtsekki. Rummut sun muut kamat laitettii paikoille ja lämmiteltii siinä Black Labelillä. Sen jälkee kujailtii vielä vähä lissee ja käytiin syömässä.

Sittenpä oli pakko lähteä, suoraan sanottuna, Paskalle. Jyrin kanssa mentii ja sinnehä se pärähti :D. Jyriä vissii jännitti vähän enemmä tai jotain ku se kävi pari kertaa peräkkäi siellä tyhjennyksellä.

Ovet taiettii avata klo 18. Eka bändi spiikattiin sisään vartin yli seitsemän. Meidän vuoro oli kolmantena (20.15).

Lavalle asteltiin ja eka kipale kajahti ilmoille ihan mukavaan tyyliin. Siinähän se keikka sitten eteni mutta loppui (taas) ehkä liian aikasin. Soittoaikaa oli vaa 15min.

Keikan jälkeen jäätii kuuntelee muita bändejä (Trucidatio, Count...). Trucidation skebelin heiluttajalla oli siisti hame (oikeesti semmone kiltti-mekko) :D. Tuomarit syventy sitte vaihtamaan ajatuksia ja paikallinen Grist esiinty. Keikka oli niillä suhteellisen unettava ja kaiken lisäks toiselta kitaristilla hajos kamat paskaks. Heh.

Noin yhreltätoista ilmotettiin jatkoon menijät ja kaikille bändeille "hienoo" palautetta. Lisäks myös katsojat anto palautetta. Countti ja Jyväthän sinne jatkoo meni rock 'n' rollilla.

Vaikkei jatkoo päästykkää, hyvä fiilis silti jäi keikasta. Ens vuonna sitten kova yritys uudestaa. Kiitokset muute PETULLE, joka lainas jyrille (kujalla) bassoa. Oliha petu siellä kattomassakin.

PoD kiittää.

Kirjoitettu Saturday 19.04.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: