Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

tuutausand änd six

ihanaa se vihdoinkin on ohi ja kulkuset kävelleet helvettiin sun ovelta, lanttulaardia pukkaa perperistä nii et soi, mut hey ei se mitään...nyt on kiimainen tipaton tammikuu ja kansa dokaa enemmän kuin koskaan.näin on=)

huomennä löytyy taas päivästä se ihana hetki ( oli se sitten aamupaska tai joku muu..) joka tapauksessa...mieletön morkkis pukkaa sitten kun olet hurahtanut syntisen pullosi lumoihin..suomalaiset siis masentuvat eniten tammikuussa, myydään lääkkeitä niin överisti, että farmaseutit voi mässäillä jo tulevan vuoden joulua niillä provikkarahoilla! näin on..

hikinen oli uusi vuoteni...kotosalla jodaa vahtimassa, mutta kuitenkin niin ihanan antoisa perheeni parissa=)mikä olikaan tulevan vuoteni lupaus? noh, juoda vähemmän, polttaa vähemmään, poltella vähemmän, rakastaa enemmän...olla yleensäkkin parempi ihminen...helvetti, jos mä en o kännis ja tupakkaa tarjolla...ni jo on kiukkusta eukkoo tarjolla..en suosittele.joten uuden vuoden lupaukseni on olla parempi muija ( kännis kokoajan) no tää on vain tällasta mässäilyy, nyt kun nitkuis ihmettelee=)

haluan kuulla teidän ihanien ihmisten uudesta vuodesta todellakin kaiken olennaisen ja tärkeän?

kiihkeää elämää ja todellakin loistavaa uutta vuotta 2006!!!!!!!!!!!

jonda-

Kirjoitettu Monday 02.01.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: