Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

joo joo joo...kesä

tosiaan, olen selvinnyt talvesta, ihanasta keväästä ja loistavasta alkukesästä, sain helmikuussa ihanan pojan...hän on nyt 5kk vanha, ja oikein mahtava pikku piru, sanoisin..ainakin pitää äidin ja liikakilot liikkeellä, 22kiloo jo karissu mukavasti.

en kyllä henkilökohtaisesti pidä lapsista, mutta oma poikani on sen verran älykäs ja ihana ihminen, että olkoon poikkeus. joo, annoin hänelle tosiaan nimenkin, Joda Jakob Benjamin. no jouda on sellainen pikku piru, osaa jo seistä tukea vasten ja ryömiä...voi miten ihanaa...

ja paskat, rukoilen äitiysloman loppua, jotta pääsisin duuniin, ihmisten ilmoille, odotan enemmän innolla vapaa iltaa, joka olis kiva...menisin varmaan suutelemaan havis amandaa ja vetää törkeet kalsarikännit koleralle...nyt on 5kk vaihdettu vaippoja ja saatu pissaa ja kakkaa sylintäydeltä...fetissit katosi kummasti tässä touhussa;)

niin, en kyllä suosittele lapsia, ainakaan amatööreille, on se sellasta fuckin hommaa, ja varsinkin, kun yksin hoitaa...rupee jo itsekkin sössöttää ja mussuttaa...

niin teen tossa kohta, pienen eroottisen kalenterin itsestäni ja tatuoinneistani, ehkä sitten komeilen teidän seinillä joskus...tai tyynyn alla;) sopimus olis jo melkein tehty ja hey, tissiä siinä vain näkyy..ja vähän pyllyäkin..

ihana kesä...jatku vielä minulle...hyvän musiikin soidessa;)

Kirjoitettu Friday 22.07.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: