Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Mellevä maaliskuu

Hei hei ihmiset pitkästä aikaa, täällä puhuu teidän anti-eroottinen pömppämaha. Ajattelin vain pitkästä aikaa päivitellä tätäkin päiväkirjaa, ja kun nyt on tapahtunut sentään jotain, niin mikä ettei!

Eli eilen saavuin puoliltaöin kotia oltuani 5 päivää pääkaupunkiseudulla ja nyt on hyvä päivittää kotoisesta oravannahkaparatiisista mitä on tapahtunut. Eli tammi/helmikuu menivät aivan työttömän elämän mukaan, eli löysästi ja nörtteilen. Maaliskuuhun vaihtuessa on sentään tapahtunut jotain; eli 3.3 Mokoman keikka, joka oli tajunnan poksauttava ja varsin hieno suoritus pojilta. Kahden encoren voimin Mokoma jätti todella hyvän mielen. Sitten 4.3 menimme ystävän ja lutkamaisen Werikoiran kanssa katselemaan neukkuleffa "9.komppania". Leffa oli todella hyvin sisimpään iskevä ja oli massasta erottuen todella inhimillinen ja koskettava. Loistavaa. Sitten 5.3 lähdin junalla kohti Vantaata ja siellä minut majoitti koko 5 päiväksi itse suuri ja urosmainen Salminen. Reissu alkoi mukavasti 6.3 Depeche Moden keikalla, joka sai kyllä sanattomaksi ja tunnelman aivan taivaisiin asti. Loistava 2 tunnin setti, jossa tuli juuri ne raidat mitä pitikin. Nautin keikasta täysin siemauksin ja hieno oli poistua Areenalta helvetin hyvin fiiliksin. Sitten loppuviikko menikin hengaillessa. Mikserin väestä suurkiitos Michkalle, Havulle sekä Dew:lle siitä, että jaksoitte katsella turpaani enemmän kuin pari minuuttia. Hauskaa oli. Ja tietenkin suuri kiitos Salmisen urokselle majoituksesta ja räjähdymäisistä jutuista.

Joten nyt ollaan jälleen keskellä metsää. Ensi viikolla olisi vuorossa 14 päivä In Flames ja Sepultura livemusiikin suhteen. Ja jos hyvin käy, niin uusi Katatoniakin boxi-muodossaan lentää postilaatikkoon. Joten suurin odotuksin ensi viikkoa odotellen. Sen jälkeen sitten 20 päivä pääsen minäkin teini-iästäni karkuun ja voin astua kaksikymppisten kerhoon keho täristen. Joten mellevä maaliskuu on tämä, muuta ei voi sanoa. Ja niin, uusi Erotican ep:kin tulee ilmoille tässä kuussa, se oli se paha uutinen.

Mutta eipä tässä kummempia, nyt jatkan nörtteilyä naama kurtussa ja musiikki huutaen. Hyvää jatkoa jokaikiselle, palataan astialle.

Rasvaisella rakkaudella, ihmiskameli/Dj Erotica/Arvuuttaja, 11.3.2006

Kirjoitettu Saturday 11.03.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: