Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Toukokuussa tapahtuu

Hyvää aamua/päivää/iltaa/yötä sinä/te siellä ruudun takana. Ajattelin taas hieman päivitellä tänne sitä, mitä oikein tapahtuu minkäkin asian suhteen. Joten seuraavaksi taattua unilääkettä jokaiselle. Nauttikaa enjoy!

Heinänuhaa, rahan tuhlausta, tuttavien näkemistä, lihaskipua, rokotuksia ja reilausta; tervetuloa siis toukokuu. Tässä sateita odotellessa on nuha ollut varsin "mukava" tuttu ja antanut työttömälle duunia niistämisen ja aivastuksien suhteen. Sen lisäksi aika on mennyt reilausasioiden hoitoon; rahaa on mennyt niin rinkkaan, rokotuksiin, vaatteisiin ja lippuihin. Mutta luulenpa, että kaikki vaiva ja rahan meno ei paljon tunnu, kun reissu alkaa. Tällä hetkellä reilaus tj on 18, eli 28.5 alkaa minun ja kaverini reissu kohti kohauttavaa Eurooppaa. Jos kaikki sujuu hyvin, niin palaamme takaisin 26.6.06. Eli Erotica-vapaata kun ihmiset saatte, niin nauttikaa! Harvoin tämmöisestä aasista pääsee neljäksi viikoksi eroon.

Reilausta ennen kuitenkin on edessä muutama päivä pääkaupunkialueella, jälleen kerran. Eli 14-20.5 hengailen vanhan tuttavan Salmisen luona plus siinä samalla haluaisin nähdä mahdollisimman monta Mikseri sekä Anti-Mikseri-tuttua. Ja sitten vielä mansikkana kakun päällä on Clawfingerin keikka 17.5! Aijai pojat ja tytöt, tämä setä voi innostua pian kuin pieni jänis. Ensi viikko tulee siis olemaan toivottavasti legendaarinen.

Musiikin suhteen ei ole tapahtunut hirveitä. Erotica valtaa vain eri kanavia ja yritän epätoivoisesti lähettää ruskeaa sanomaa ympäri maailman. Jos kiinnostaa, niin täältä voi käydä tiirailemassa mitä tuhoa olen saanut aikaan. Aika on puolellani ja saa nähdä mitä tapahtuu ja milloin saan ensimmäisen tappouhkauksen. Eli nyt näyttää sille, että uutta tuhnua saatte odotella. Reilauksen jälkeen luultavasti jotain rykäisen ilmoille. Mutta päivä kerrallaan, katsellaan mitä sitten tapahtuu. Mitään en voi tosin luvata.

Eli tässä oli tiivistettynä minun pienet odotukset ja teot viimeisen parin kuukauden ajalta. Toivottavasti uni maistuu jo siellä ja tyyny on massiivinen. Nyt kuitenkin lopetan tähän kirjaan ruksailun ja vietän jälleen anti-elämääni normaaliin tapaan. Kaikkea hyvää sinne päin ja muistakaa miehinen kosketus tai sitten vanukkaat. Päätös on teidän. Ahoi!

Nuhaisella rakkaudella, ihmiskameli/Dj Erotica/Arvuuttaja 10.5.2006

Kirjoitettu Wednesday 10.05.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: