Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Muutto

Umf.

Viime viikot ovat menneet hitaasti ja nopeasti, ennen kaikkea kuitenkin kuluttavasti. Muutimme Koivistonkylältä Kaukajärvelle ja raskasta oli, ainahan se on. Tavarat väännettiin perille nopeasti, kaiken kaikkiaan parissa päivässä. Hirveästihän tuota rompetta vielä on purkamatta. Kiirusta on pitänytkin, kun samaan aikaan olen puuhaillut useamman palkallisen projektin parissa. Mikseröinti ei ole jäänyt, vaan päivittäin täällä tulee roikuttua ja forumia selailtua, mutta kommentointi on jäänyt vaivaiseksi - 11 pyyntöä siellä tälläkin hetkellä odottaa. Jos viikonloppuna ehtisi. Pahoittelen viivettä.

Uusi asunto en edellistä pienempi ja kalliimpi ja sijainniltaan huonompi. Damn. Pari kertaa on epäilys kalvanut mieltä, mutta niin vain sitä varmaan tottuu. Sisältä asunto onkin oikein mallikas ja parveke ja häkkivarastokin löytyy, plussaa plussaa.

Musiikkirintamallakin on ollut em. syistä hiljaisempaa, ei ole kiippari käynnistynyt tai softa tuottanut hunajaa itsestään useampaan viikkoon. Yksi kappale odottaa viimeistelyä, ja kuulostaakin oikein hyvältä. Nimen päättämisessä on taas ongelmia, tulisiko siitä sitten yksi tai toinen. Saas nähdä.

Mutta kesä - aijai!

J.

Kirjoitettu Monday 05.06.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: