Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

V niinkö Vertigo

Hei,

vaihdoin pitkästä aikaa käyttäjäkuvaani ja päätin samalla uudistaa taas profiilisivuanikin. Heitin Agatha Christiet pois - kun ovat muutenkin jääneet kesän aikana vähemmälle lukemiselle - ja otin tilalle Hitchcockia. Vertigo. Ihan mieletön elokuva. Pari viikkoa sitten tuli telkkaristakin ja tuli katsottua, taas, ja kyllä se vaan aina on yhtä vangitseva kokemus. Elokuva, joka pitää ihan täysin otteessaan, ei vain koko kestonsa ajan, vaan viikkoja sen jälkeenkin. Lähes poikkeuksetta se on ollut mielessäni tuon viimeisimmän katsomiskerran jälkeen joka ilta nukkumaan mennessä. Huh. Visuaalista tyyliä, jota ei voi oikeasti peitota mikään, heti alkuteksteistä alkaen. Hieno musiikki. Vangitseva juoni. Näyttelijät. Täydellinen elokuva.

Parin viikon kuluttua esitetäänkin Marnie, joka ansaitsisi mielestäni enemmän huomiota osakseen - ja sitten tuleekin Frenzy, jota en ole vielä nähnytkään.

Uppasin artistisivulle uuden biisin, joka on saanut mukavan vastaanoton. Yritän saada uuden teoksen valmiiksi vähän ripeämmin, tuonkin kanssa meni hirveä määrä aikaa vain kuuntelemiseen. Harmikseni huomasin, että olin pistänyt mp3:n laaduksi 128 kbps, eli vähän turhan vähän. Perkeleen Audacity, perkeleen minä. No, kuuluu se kumminkin.

Hieno päivä taas kerran,

J.

Kirjoitettu Sunday 06.08.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: