Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Kolme vuotta Mikserissä

Hoh.

Huomasin tänään aamulla asetuksiani vilkaistessa, että liittymispäivästäni on kulunut kolme vuotta ja kaksi päivää. Jännää. Piti oikein ruveta miettimään, mitä siinä ajassa on tapahtunut.

Kolme vuotta sitten olin aloittanut siviilipalvelukseni työosuuden Keski-Suomen TE-keskuksessa, joka olikin suuri syy Mikserin löytämiseen; pääsin ensimmäistä kertaa selailemaan nettiä aina pitempiä aikoja kerrallaan. Alkuvaiheissa en ihmeempiä tehnyt, luin foorumia lähinnä. Päiväkirjan tuleminen oli kova juttu, sitä tuli rustattuakin alkuvaiheessa melkoisen tiuhaan.

Aiemmin keväällä '03 olin tavannut ja alkanut seurustelemaan Jonnan kanssa. Ja kirjoittanut ylioppilaaksi Petäjäveden Lukiosta. Ja hakenut + päässyt TTVO:lle. Kesän olin työskennellyt kirkolla oppaana. Syksyn sivarikoulutus Lapinjärvellä oli toisaalta ankea, toisaalta mieluinen kokemus. Sain pari hyvää ystävää, joita harvemmin enää näen - mutta hyviä kumminkin. Asuin yhä Petäjävedellä kotijoukkojeni kera ja kävin työpalvelussa Jyväskylässä.

Myöhemmin syksyllä kävin ensimmäistä (ja tähän mennessä ainoaa) kertaa Tavastialla, silloin katsomassa Don Huonoja. Joulukuun alussa muutimme Jonnan kanssa yksiöön Jyväskylän Halssilaan.

Seuraavana syksynä sain sivarin loppuun, muutimme Tampereelle ja aloitin koulun. Alkuun tuntui puisevalta, mutta reilussa vuodessa se omakin paikka tuntui löytyvän. Viime keväänä pääsin ensimmäistä kertaa tekemään oman alani töihin ajauduttuani freelanceriksi tamperelaiseen mainostoimistoon. Kesän alussa muutimme Tampereen sisällä, Koivistonkylältä Kaukajärvelle.

Musiikkirintamalla olen kulkenut kolmessa vuodessa matkan eJaysta ensin waretettuun FL Studioon, ja lopulta aitoon versioon ja pariin muuhunkin musiikkilaitteeseen. Tyyli on muuttunut ehkä jossain määrin, mutta samanlaisia tuttuja elementtejä voin yhä vanhoistakin biiseistä löytää.

Kolme vuotta. Jotenkin tuntuu niin kaukaiselta, jotenkin läheiseltä.

Ikävä sitä jollain tavalla.

J.

Kirjoitettu Wednesday 27.09.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: