Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vuonna 2006

Tämä vuosi meni verrattain nopeasti. Alkuvuonna minulla oli elämää vaikka muille jakaa ja nyt ei ole enää mitään ja olen taas täällä perseilemässä 24/7. impronenkin on lähtenyt. Sensuuri tiukentunut ja ihmiset puhuvat jotenkin kai vähemmän forumilla. Facebook vienyt heidät kuten minutkin?

Löysin hienon jutun selatessani forumia syvälle:
"Jos peniksen koolla, etenkin jättipeniksillä, olisi jotain suurempaa väliä keskivertonaisen mielestä, niin luulisi käytetyimpien dildojen ja hieromasauvojen kokojen olevan keskimäärin sitä yli 20 sentin luokkaa, ja sitä kyllä uskallan epäillä.

Estetiikaan kannalta megapenikset voivat hyvinkin olla miellyttäviä naisten mielestä, mutta uskoisin sen menevän samassa suhteessa miesten tissimaun kanssa. Eli noita 25 sentin meloja hienoimpina pitäviä naisia on luultavasti saman verran, kuin yli D-kuppikoosta pitäviä miehiä. En todellakaan usko, että enemmistö sen kokoisista tisseistä pitää, sillä melko harvoin kuulee kehuttavan roikkuvia tissejä kiinteiden sijasta (toisin, kuin minä teen, vaikka kiinteyskin on kaunista, vaikka siitä puuttuu se mielenkiintoinen liike), ja nuo kookkaathan tapaavat luonnostaan menemään siihen suuntaan mihin painovoima niitä käskee.

Moni mies taas tykkää erittäin pienistä tisseistä. Yhtälailla pienistä peniksistä pitäviä naisiakin on pakko olla olemassa (kysehän on siis pelkästä esteettisyydestä).

Suuresta peniksestä voi olla kiva pitää kiinni ja vaikka nuolla, mutta samoin voi jostain tuntua niin pienien peniksien kohdalla. Aivan samalla tavoin, kuin miehetkin voivat pitää enemmän jättitissien puristelusta tai minitissien hipelöimisestä.

Käytännön kannalta taas voidaan sanoa, että naiset eivät suosi peniksiä kummastakaan ääripäästä. Pieni penis ei välttämättä tunnu missään ja suuri penis taas ehkä tuntuu liiankin kovasti eikä välttämättä edes mahdu sisään. Tästä taas päästään siihen, että asia riippuu hyvin paljon naisen väljyydestäkin. Takuuvarmasti neitsyen alapäässä kyllä tuntuu pienempikin penis ja samoin väljä (ehkä runsaasti käytetty) alapää saattaa kaivata reilusti suurempaa kokoa.
Tissien kohdalla taas fyysisesti niillä ei ole mitään merkitystä.
Vaikka toisaalta voidaan taas miettiä, että mies näkee tissien koon suoriutumisen aikana ja se saattaa hyvinkin vaikuttaa siihen suoriutumiseen, mutta nainen ei niinkään hyvin näe miehen penistä suorituksen aikana (vaikka sen tunteekin), niin estetiikan osalta tissit ehkä ovat hieman tärkeämmässä osassa suhteessa penikseen.

Lopulta voidaan ajatella, että ehkä peniksen kokoon verrattava kysymys naisille voisi olla, että "onko sinulla väljä pliu" tai että "kuinka kiinteät tissit sinulla on?" (veikkaan jälkimmäisen muodostuvan ikävämmäksi kysymykseksi)"
Airola 29.09.2006 01:28

Kirjoitettu Tuesday 24.11.2009

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: