Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Joulun odotusta

Siitä onkin jo melko tovi kun olen tänne viimeksi kirjoitellut. Toisaalta, en ole sellainen kaveri, joka ihan hirveästi jaksaisi tyhjiä jauhaa, joten on parempi että taukoa on hieman kauemmin, on sitten enemmän kerrottavaa.

No niin, asiaan. On tässä hieman bändiasiaa ja vähän muutakin höpinää, mikäli sitä tässä kirjoitellessa tulee mieleen.
Tosiaankin, bändiasiat ovat taas vaihteeksi kääntäneet suuntaa, ja bändi on jälleen koossa ja ehkä jopa parempana - tai ainakin tiukempana - kuin koskaan aikaisemmin. Koskettimet jäivät pois kaikkien jäsenten yhteispäätöksellä, sillä musiikkityyli oli liikkumassa jonkin verran raskaampaan suuntaan, eikä se siten enää koskettimien läsnäoloa tarvinnut, saatika tukenut.
Rumpaliosastolla tuli myös pieni muutos, sillä edellinen rumpalimme Rami siirtyi basson varteen kyllästyttyään kapuloiden katkomiseen ja kalvojen puhki takomiseen. Uuden rumpalinkin saimme kyllä, hän tottelee nimeä Jussi, ja on ollut joukossamme parisen kuukautta tähän mennessä. Harjoiteltu on kovasti, ja ensimmäistä keikkaa uudella kokoonpanolla on kaavailtu jo uudeksi vuodeksi. Saas nähdä kuinka äijän käy.
Musiikkiakin on tullut tehtyä tänä aikana, joskaan ei kovin paljoa aivan lähikuukausina. Kesä oli loistavaa aikaa, sitä vaan jotenkin oli ja tuli jatkuvasti uusia ideoita, joita oli sitten mukava nauhoitella aina silloin tällöin, mitä nyt kovalta ryyppäämiseltä kerkesi. Mikseristä kyllä löytyvät kaikki tarpeellinen, joskin muutama muukin projekti tuli tehtyä, jotka eivät valitettavasti Mikseriin soveltuvaa tavaraa kuitenkaan ole, syystä että osa kappaleista on covereita, ja osassa on sampleja, joita Mikseri ei välttämättä katsoisi hyvällä. Mutta eipä tuo haittaa, niistä ei juuri mikään olisi välttämättä Painshockin juttuja ollutkaan, Pistosahasta tai Doomsday Inc:stä puhumattakaan.

Pistosaha on elellyt hiljaiseloa jo jonkin tovin. Aikaisemmin kesällä tein uuden version "Kellokoski Kutsuu" -hittikappaleesta, ja uudesta tulikin jonkin verran hitaampi ja raskaampi veto. En jaksanut vireitä tarkastaa nauhoitusvaiheessa, mutta Pistosahan hienous onkin se, ettei tarvitsekaan.

Doomsday inc. puolestaan on jo hetken ollut katkolla lievän soittajapulan vuoksi, mutta sekin ongelma on ratkeamassa, kunhan Aaro saadaan takaisin messiin ja päästään kunnolla treenaamaan. Ehkä Doomsaykin nähdään keikalla jossakin tulevana vuonna, mene ja tiedä.

Uusimpana tulokkaana Painshockilta kuitenkin ovat kappaleet "Skies Will Fall" ja erityisesti eräälle Trackmania -pelin yhteisölle räätälöity, hivenen "Rammsteinihtava" autourheiluun sopiva kappale "Are You Ready For This?". Kyllä näitä tästä alkaa lisää siunaantua, hitaasti mutta varmasti.

Ei muuta kuin oikein hyvää joulun odotusta kaikille!

Kirjoitettu Tuesday 15.12.2009

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: