Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Camp Mikseri IX - tapahtumaraportti

Viikonlopun jälkeen, nyt kun on viimein selvitty, ajattelin hieman muistella tässä tätä vuosittaista tapaamista. Osaltaan muistikuvani ovat hämärähköt ja niistä puuttuu hieman ajallisia viittauksia, mutta koittakaa elää sen kanssa.

Perjantai

Camppi tunnelmiin pääsin jo heti aamusta. En siis tarkoita, että aloitin juomaan vaan heräsin pari kertaa jo aika aikaiseen. Kuitenkin venytin nukkumista puoleen kahteentoista, koska tiesin, ettei seuraavina öinä tuo nukkuminen saattaisi olla niin helppoa. Tai suotavaa. Pakkailinpas kamat loppuun ja pistin ruokaa uuniin ja istahdin internettiin ottamaan viimeisiä simauksia pre-camp-hehkutuksesta. Noin kolmen aikaan pääsimme lähtemään massiivisten kantamusten kanssa. Bussissa tuntui, että oltaisiin otettu puolet kämpästä mukaan. Mutta hei, näillä mennään.

Kun pääsimme perille ja löysimme mökkimme - saimme ilahduttavasti huomata, että BVR, veezay ja pyörätuoli olivat jo paikalla ja vielä viereisellä mökillä. Viidestään aloitimme asettumaan ja juomaan siinä puolen viiden aikoihin. Taino, pojat olivat jo aloittaneet vähän aiemmin kuin me Twightin kanssa. Sitten vain juteltiin ja odoteltiin ihmisiä. Ensimmäisenä saapui paikalle Ungalo joka ei ensin joko suostunut, tai halunnut, tunnistaa meitä. Keskustelu piristyi huomattavasti, kun joukkoon saapui hieman tuntemattomampi.

Tämän jälkeen otin kolmannen juomani ja quafka saapui. Yllätyin suuresti miehen ei-niin-wikipedia -otteesta ja siitä, että tämä pystyy oikeasti hymyilemään ja tekee sitä hyvin paljon. Positiivista ja kivaa! Keskustelut jatkuivat iloisesti, kun porukkaa alkoi saapua paikalle. pyörätuoli alkoi olemaan pikkuhiljaa viihdyttävässä kunnossa. Ylläpidon jäsenet saapuivat, ja sain halata kaikkia. Nyt taidan olla sillee piireis. Myös Veri, MKDELTA, e2 ja nekrohauki saapuivat paikalle. Valitettavasti olin hieman ujohkona vielä. Tämä tarkoittaa sitä, että tervehdin vain kaukaisuudesta, enkä vielä uskaltanut lähestyä sen kummemmin. Lisää viinaa koneeseen.

Toikkaroin tiedustelemaan, että pääseväthän Fitsipää ja muut joukkoon, kun Effekt soitti ja ilmoitti Nyhteen ja hänen saapumisestaan. Olin hyvin innostunut tästä, koska siinäpä on kaksi ihmistä, jotka on aina tahtonu nähä! Ja osoittautuivat ihan eri näköisiksi. Ekanakin Nyhde näytti ihan ihmiseltä ja vielä sellaselta ei-niin-viralliselta. Ja Effektillä ei ollut laseja ja ihan ältsin iso parta.

Sitten tapahtui kaikenlaista pientä ja mukavaa, kuten istuksin molempien mökkien edustoilla juttelemassa jostain - en muista - ja sitten pyörätuoli potki ihmisiä. Seuraavana muistan vain, että nyt saunaan. Olutta messiin ja systeemit kasaan ja sauna odottaa! Mie menin uikkareissa, koska miuta ujostutti ja sit kans miu poikaystävä ei olis tykäny siitä. Uiminen oli kivaa, vaikka huomattiinkin seuraavana päivänä, että se vesi oli ihan älyttömän hirveetä. Siis likasta. Sit kaaduin ja käteen sattu. Helvetilliset portaat.

Saunan jälkeen tuli kait nälkä, joten alettiin grillaamaan lihaa, koska makkaraa ei voinut syödä ilman sinappia (voipas). Näistä hetkistä muistan vain pätkiä. Juteltiin pitkään Salmisen ja Overdriverin kanssa mikserin nykytilanteesta ja tulevaisuudesta ja menneisyydestä ja.. elämästä? Sit ne saksalaiset tuli jostain. Ja sit puhuin saksaa. Sit porukka alko vähenemään ja jossai vaiheessa tuli vähä valosaaki taas. Sit istuttii jostai syystä eri nuotiopaikalla. Maisema oli siisti. Sellane maalaukselline. Sit tuijoteltii sitä Effektin ja Twightin ja Free-Soulin kanssa. Ja sit siin oli vissii veezay ja se saksalaine muija, jonka nimi oli kait Beggy tai joku. Sit puhuin jotain saksasta ja nationalistimista ja suomesta. Sit se saksalainen jostai syystä lähti. Tyypit halaili ja mie taisin ainaki kerran pussata Twighttia. Öö.. sit kello oli auringonnousu ja mentii nukkuu eskon kaa.

Lauantai

Heräsin. Koski päähän. Ja mahaan. Eiku oon viel kännis. Eiku. Koskee. Suljin silmät. Heräsin uusiksi. Vähän oksettaa. Tyypit huutaa kovaa jo ulkona. Voisin nousta. Jotain tapahtu. Menin suihkuun. Vaihdoin uudestaan vaatteet. On hiki. Päänsärkylääkettä. Fantaa.

Tyypit oli jo täysillä käynnissä. Osalla oli kaljaa kädessä ja toisilla kitaraa. Salminen soitti nätisti ja Kazoot raapi korvantauksia. Tosin mieki soitin. Se oli hirveenkuulosta. Eiku ihanaa. Päätettiin lähteä Nyhteen, Stoccon ja Fitzin kanssa kauppaan. Fitz oli aika kännissä vaikka kello taisi olla jotain 12. Lupauduin kuitenkin ostamaan sille kaupasta kaljaa. Kun tulin ulos kaupasta ostoksien kera, Fitz makasi viereisen kerrostalon pihalla, portin takana. Se nyt kuitenkin saatiin siitä ylös muutaman kehoituksen jälkeen ja tultiin takaisin. Laitoin juomat kylmään ja palasin istumaan tovereideni luo. Esko toi minulle kanapaninin ja söin sen. Sitten mentiin uimaan. Uimassa oli mukavaa ja virkistävää. Ihmeteltiin tosin sitä, että Fitz oli sanonut menevänsä rannalle, mutta sitä ei näkynyt missään. Sitten löysin sen. Se oli grillikatoksella. Ja Haava ystävällisenä miehenä haki tämän sieltä.

Tämän jälkeen lähdettiin pelaamaan hieman minigolffia. Porukka valui mukaan hieman viiveellä, mutta se ei menoa haitannut. Ilma oli kuuma. Hikoilutti, älyttömästi. Yhtäkkiä alkoi jyrisemään. Mie vähän säikähdin. Ukkonen ei ole sellaisia lempijuttujani, varsinkaan, jos kourassani on rautainen maila. Lähdin hieman etukäteen juoksemaan kohti mökkejä ja jätin loput ihmettelemään ja koittamaan pelata minigolffia lisää. Juuri kun pääsin mökeille, taivas aukesi. Ja jumaliste sitä tuli. Kastuin likomäräksi, kun hain omasta mökistä jotain. Ja suljin oven. Ville päätti pukeutua kurahaalareihin ja muut istuivat katsomassa kuistilla - vähän deja vuinen olo tuli tästä.

Ukkonen rauhoittui pian. Salamat olivat kivoja katsottavia, kun sai istua turvassa Eskon sylissä. Muuten olisin varmaan ollut kovin peloissani peiton alla mökissä. Taivas kirkastui ja reivit jatkuivat. Alettiin pelaamaan pokeria. Valitettavasti minun keskittymiskykyni ei enää jaksanut niin pitkää ja uuvuttavaa peliä. Pitkä ja uuvuttava se oli lähinnä siksi, koska kaikki piti selittää viiteen kertaan, kun pyörätuoli oli hieman humalassa. Hieman. Pokeripeli jatkui ikuisuuksiin ja menin all-inniin koska tahdoin hieman vapautta. Ja hävisin. mischsdshhka-nalle ja veezay kävivät juttelemassa ja minulla oli vähän tylsää. Ne jotka eivät pelanneet tai seuranneet pokeria, kuuntelivat huonoa musiikkia toisaalla. Yritin nyt kuitenkin jutella joidenkin kanssa, tosin huomasin, ettei oikein irtoa keskustelua - siis minusta. Krapula kouri vielä syvältä ja alkoholi ei tehnyt mitään ololleni. Siirryin pöydästä (autosta) toiseen ja juttelin hieman tuon ja tämän ja sen kanssa. Bloodhound oli humalassa ja söpö.

Saunan aika oli jälleen ja päätin olla menemättä. Lähdin kuitenkin hengailemaan lähelle, jotta voisin nähdä eskon alasti. Kävin mielenkiintoisen keskustelun itsekseen liikkuvista palleista Effektin kanssa. Ihmiset saunoivat. Minulla oli hieman tylsää. Sitten lähdin etsimään meidän alumiinifoliota. Sitä ei tosin löytynyt niin mistään. Esko tuli saunasta ja mentiin grillaamaan. Pian Overdriver liittyi seuraan. Grillattiin kolmestaan, syötiin ja soiteltiin kazooita. Lapsiperheet vierellä pitivät erityisesti tulkinnastamme Macgyverin tunnarista. Tällöin alkoi myös sataa toiveita, joita toteutimmekin pari. Sitten saimme railakkaat aplodit ja lapsiperheet poistuivat jättäen meidät keskustelemaan syntyjä ja syviä. Alkoi väsyttää. Porukkaa alkoi saapumaan grillikatokselle. Lahjoitin makkaraa Effektille. Hän söi tyytyväisenä. Minulle tuli paha olo. Ja väsytti. Alkoholikaan ei juuri tuntunut vaikuttavan - ainakaan miellyttävästi. Menimme siis nukkumaan.

En tosin saanut unta juurikaan ja kuuntelin hyvin pitkään mökkimme ulkopuolella tapahtuvia keskusteluita Stoccon peniksestä ja muusta. Harmittelin, ettei ketään kiinnostanut juoruta minusta juuri silloin kun minulla oli paras paikka salakuuntelulle. Sitten huuto laantui ja sain vihdoin unta. Vaikkakin oksetti. Ei oikein voinut olla mitenkäänpäin ja oksetti kyljellään ja sit kans selällään ja todella paljon mahallaan.

Sunnuntai

Kello kuusi kuului ihan saatananmoista rytinää. Mitä vittua. Joku kait yritti tulla sisään meidän mökin seinästä. Lisää rytinää seitsämän ja kahdeksan aikaan. Päätin katsoa, mitä vittua tapahtuu. No Fitz oli jostain syystä näemmä päättänyt tulla nukkumaan meidän terassille. Ja yritti kait kääntyessään hakata sen hajalle. Päätin mennä takaisin nukkumaan.

Sitten yhdeksältä. Haava kiinnitti Fitzin perseeseen vahvarijohdon. Se oli hauskaa. Lähdin rantaan katsomaan, mihin veezay hävisi. BVR, pyörätuoli ja veezay olivat vieläkin humalassa. Haava ja Overdriver liittyivät myös seuraan. BVR stetsasi järveen, veezay yritti iskeä pyörätuolia ja imeä BVR:n likaisia ja märkiä housuja eri kohdista lahkeita. Hurlumhei, perse auki, täältä tulee hauki. Pyörätuoli meni hukkumaan ja veezay meni kait perässä toivoen, että saisi antaa tekohengitystä. Lapset tuijotti.

Siirryttiin katsomaan, onko kukaan muu herännyt. Ei. Sitten mentiin terassille kahville Salmisen ja parin muun kera. Keskusteltiin asioista, joista ei yleensä keskustella kovaan ääneen, lapsiperheiden keskellä ja aamulla. Tavallaan nolotti, mutta ei nyt sentään. Palasin siivoamaan ja pakkaamaan. Tosin en juuri siivonnut. Pakkasin vain. Herätettiin kirkkomusiikilla koko mökki siivoamaan. Tai ainakin pakkaamaan. Krapulaiset ovat niin kaunista katseltavaa. Onneksi itselläni krapulaa ei ollut, koska en ollut juuri juonut lauantaina ja lopetin ajoissa. Kärsin krapulani jo yöllä. Sitten juteltiin hieman ja palautettiin kämppä, kun viimein veezaykin sai kamansa mökistä ulos.

Päätimme lähteä Eskon kanssa ja paikallisbussilla ajelimme eskon kämpille. Sitten tulikin jostain krapula.

Kaikenkaikkiaan

Toivottavan ikimuistoista. Ihmiset ovat huomattavasti mukavampia livenä kuin netissä. Itseni mukaanlukien. Ja kauniita. Mukavia yllätyksiä toivat esim. hapou, joka oli ihastuttava murteensa kera. Ei se mikkä trolliolee. Sit kans oli kiva nähdä tällasia päähahmoja ekaa kertaa niinkuin Effekt ja quafka ja Free-Soul ja Nyhde, jotka oli kaikki viel superempei, mitä netti antaa ymmärtää. Sunt1o oli viel kivampi soittamaan ukulelee. Ja Overdriver on maailman ihanin nallekarhu <3 Kuka nyt ei mischkaa rakastaisi?

En ymmärtänyt kenenkään teidän insideja. Mut kai ne liitty jotenkin leipään, kahviin, mä oon jotai ja sit moottoriöljy. Mut ainaki ymmärsin tän hauki-biisin. Se on paska.

Mut hei, kiitos viikonlopusta. Toivottavasti teil oli sillee kans kivaa niiku miulaki.

Kirjoitettu Monday 09.08.2010

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: