Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Tehdään tästä vuodesta unelmavuosi

Tälle vuodelle on suunnitella kaikenlaisia musahommia. On uusia musiikkiprojekteja, yhteistyötä eri artistien kanssa sekä kappaleiden tekemistä omaan tuotantoon. Esimerkiksi olen alkanut toimia Vestalle säveltäjänä.

Tämän vuoden suunnitelmaan tuli pieniä muutoksia sillä työkaverini ei tainnut tarvitakaan minua Stereo Active Meltdown-projektissa. Lisäksi parin työkaverin kanssa olisi kiva päästä tekemään musiikkia etenkin kun yksi työkavereistani on kiinnostunut hip hop- ja rap-musiikista. Hänellä ei taida olla kuitenkaan aikaa mihinkään yhteistyöprojektiin.

Kuitenkin Teemun ja Ramin kanssa jatkuu uuden musiikkiprojektin suunnittelu ja varsinkin kun olen etsimässä laulajaa, basistia sekä kosketinsoittajaa meidän ympärille. Teemun ja Ramin kappaleista olisi tarkoitus tehdä levy. Lisäksi olen lupautunut toimimaan projektissa tuottajana, osasäveltäjänä, sovittajana ja ehkä taustalaulajana. Livekokoonpanossa olisi siis 5-6 jäsentä ja lisäksi Rami voisi toimia sessiojäsenenä tarpeen mukaan.

Yhteistyö Ramin kanssa tulee jatkumaan muutenkin sillä Ramilta löytyy hyviä sanoituksia joita voisi hyödyntää muissakin musiikkiprojekteissa sekä jakaa muille artisteille kuten Rami on tarjonnut sanoitusapua muutamille ihmisille.

Tuuran puolella menee hyvin vaikka ei ole vielä löytynyt yhteistä treenikämppää mutta aion löytää sellaisen tänä vuonna.
Aikomuksena olisi tehdä joitakin singlejä ja ehkä jopa yksi levy. Tuuraa ei voisi tällä hetkellä pitää yhtyeenä vaan enimmäkseen kollektiivina sillä yhtyeeltä löytyy kolme laulajaa mutta ehkä neljäs laulaja voisi olla hyvä lisä.

Einesteinillä levytyssuunnittelmat ovat hieman epävarmoja Iston muiden työkiireitten vuoksi.

Kirjoitettu Monday 08.02.2016

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: