Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Arkisto

Ladataan

Helmikuu 2005

Hyvät ystävät -

Voin lopultakin viime kuukausien musiikillisten vastoinkäymisten jälkeen hyvin tyytyväisenä kirjoittaa nämä rivit, joilla saan viimein kertoa erAze -projektiin liittyviä hyviä uutisia.
Reilun puolen vuoden verran jatkuneen "halvaantumisjakson" jälkeen projekti on viimein saatu taas liikkeelle ja etenemään haluttuun suuntaan ilman jarruttelevia tekijöitä. Aika, jolloin kaikki usko koko erAze -projektiin tuntui olevan jo lähes mennyttä on nyt täydellisesti takana. Uutta ilmaa virtaa nyt projektin siipien alle uusien ideoiden ja innostuksen muodossa, ja tuo uusi henki pitäisi nyt myös lähes paistaa uuden ja tulevan musiikkituotannon joukosta.
Kuten ehkä joku aikaisemminkin tätä Mikseri-sivuani lukenut ehkä muistaa, on tämä uusi tuotanto aivan tarkoituksellisesti hyvin poikkeavan kuuloista aikaisemmin saman nimen alla julkaistuun musiikkiin nähden. Enää ei nyrhitä pikkurisuja linkkuveitsellä - nyt kaadetaan maantiejyrällä aarniometsää...!
Mutta nyt viimein asiaan:
Uutta materiaalia on saatu jo sen verran valmiiseen muotoon, että tulevan kevään aikana maalis-huhtikuussa tulemme julkaisemaan uuden single-CD:n. Äänitteen nimikkoraita "Prowess" on alkuperältään Petri Myllysen käsialaa, jonka olemme hänen kanssaan yhdessä muokanneet lopulliseen muotoonsa, ja johon kumpikin olemme erittäin tyytyväisiä. Nimikkokappaleesta on aikomus tuottaa singleen kaksi hieman toisistaan erilaista versiota, joiden lisäksi äänite pitää sisällään kolmannen kappaleen "Stapelia", joka on viime vuoden tuotannollisen matelemisen aikana keskeneräiseksi jäänyttä täysin omaa tuotantoani, mutta joka nyt viimein on saamassa lopullisen hahmonsa. Lisäksi tulevaan "Prowess" -singleen on tarkoitus sisällyttää yksi ylimääräinen bonus-raita - joka jääköön vielä tässä vaiheessa joksikin pieneksi yllätykseksi.
"Prowess" -single on käytännössä toteutettu kahden hengen voimin - itseni lisäksi mukana luomistyössä on ollut monipuolisesti musiikillisesti lahjakas hyvä ystäväni Petri Myllynen, jonka rooli samalla myös tyylillisenä "makutuomarina" on ollut koko uuden erAze -äänimaiseman luomisessa merkittävä. Levyn kansien suunnitteluvaiheissa on puolestaan ollut mukana sekä valokuvaaja että "AD", joiden avulla kansien tunnelma on saanut ammattimaisempaa näköä ja arvoa. Tulevan "Prowess" -singlen etukannen raakaversioon voit halutessasi tutustua tämän sivun ylälaidasta löytyvän kuvalinkin kautta.
Muista käydä aika ajoin vilkaisemassa näitä sivuja, mikäli tahdot seurata erAze -projektin etenemistä ja siihen liittyviä uutisia. Koetan päivittää asioita tälle sivulle mahdollisimman usein, aina kun jotain kerrottavaa ilmenee. Samalla tavoin laitan myös erAze:n artistisivulle uutta materiaalia, josta voit käydä imuroimassa niitä kuunneltavaksesi (singlen sisältämät kappaleet laitamme kuitenkin vasta myöhemmässä vaiheessa sivulle). Äläkä myöskään vain unohda kirjautua Mikseri.net -käyttäjäksi, jolloin pääset listaamaan itsesi aivan uunituoreen sivumme "fanilistaan"...!

- Kiitos mielenkiinnostasi!

PS: Käyhän ihmeessä kuuntelemassa tältä sivulta löytyvään omien suosikkiartistieni listaan - sieltä löytyy muutama Mikseri.net'in todellinen metallihelmi!

Ai niin: e-mailit voit lähettää tänne:

metalgraze@luukku.com

...tai sitten

eraze@luukku.com


"...Hell awaits!!"

- Jake T.

Kirjoitettu Monday 07.02.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: