Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Turing-treenit vajaalla miehityksellä

Noin. Edellisistä Turingin poppikoneen treeneistä ehtikin vierähtää kolmisen viikkoa. Eipä onnistunut aiemmin: aina kun treenejä yritettiin järjestää, niin jollakulla oli jotakin estettä (opiskeluja, treffejä (!) ja ties mitä). Välistä sitä oikein ihmettelee, millä perkeleellä jotkin kuusihenkiset kokoonpanot saavat treenit järkättyä, kun kolmen hengen kokoonpanon jäsenten aikataulujen yhdistäminen tuntuu aivan mahdottomalta tehtävältä...

No, joka tapauksessa tänään piti olla treenit. Ongelmia tuli kuitenkin: tällä kertaa ulkohelsinkiläinen vokalistimme ilmoitti, ettei pääse treeneihin koska hänen autonsa varastettiin! (Terveisiä vaan Suomen kansalle - tuolle rehelliselle, lakia kunnioittavalle, suoraselkäiselle kansalle...) Pienehkön spekuloinnin jälkeen totesimme Capteeni Jannen kanssa, että treenataan sitten kaksistaan ja katsotaan, syntyykö mitään.

Treenit siis pidettiin, ja biisinraakilekin syntyi. (Tästä sopii kiittää luovuutta lisäävää ja itsekritiikkiä alentavaa tuotetta nimeltä Velkopopovicky.) Kappale on simppeli kuin pippeli ja muutenkin hieman, no, torso, mutta eiköhän siitä tyypillinen Turing-biisi synny kunhan sovitamme sen uusiksi koko bändin voimin.

Ja sitten. Päivän päätteeksi lopulta lisäsimme Kaappihetero-biisin sivullemme. Klikkaa tästä kuunnellaksesi, ja jos biisi kosketti -ihan millä tavalla vain- niin tiputa ihmeessä kommenttia.



Ohimennen: Myös muut bändihankkeeni näyttävät aktivoituvan pikkuhiljaa. tHe bUkkake pRoject yrittänee tuottaa möykkää ensi viikolla, ja pässilaumalle on yritetty järkätä sessioita huhtikuulle. Saas nähdä onnistuuko. Samoin pitäisi tehdä omia biisinraakileita neliraiturilla, jos vaan olisi aikaa ja mahdollisuutta...

Kirjoitettu Thursday 10.03.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: