Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Hikeä!

Mikäs sen mukavampaa, kuin viettää kesän ehkä lämpimin päivä duunissa ja sitten mennä vielä illaksi hikoilemaan treenikämpälle?

Niin, eli Turingin poppikoneen tämän viikon treenit sattuivat tälle päivälle. Edellisistä treeneistä ei ole viikkoakaan ja se oli hyvä (muisti vielä, mitä oli edellisellä kerralla tullut soiteltua ;-). Jatkoimme akustisen biisin tekemistä - roudasin oman akustiseni treenikämpälle sekä nivaskan puhaltimia joita on tullut käytettyä yleensä lähinnä pässilauman tai tHe bUkkake pRojectin kanssa.

Kuten sanottu, hikeä pukkasi. Oikein kunnon rokkiolo tuli, kun paita + hiukset märkänä ja silmät sumeana takoi kitaraa. Fyysistä musiikkia! Urgh! Olisi pitänyt varmaan ottaa nippu kuvia soittajista ilman paitaa - ehkä olisimme voineet hyödyntää Teräsbetonin esimerkkiä promootiossamme.

Iso osa treeneistä tosin meni jälleen laulusuoritusten kanssa, eikä siinä mitään vikaa tietenkään ole. Tämän lisäksi puhallinosuuksia tuli nauhoiteltua, mitä naurunpyrskähdyksiltä pystyi. Itse soittelin huuliharppua uuteen biisiimme (en ole suorituksestani kovin ylpeä, toivottavasti miksaaja miksaa osuuden jemmaan) ja Timopoika paransi (?) edelleen keskeneräistä Dynaaminen Timo -punkbiisiä tuplaamalla lauluosuudet kazoolla (härre gud, sehän melkein toimi). Kazoota taidettiin hyödyntää myös akustisen biisin tekemisessä - on siinä sen verran vittumainen soundi, että!

Toivottavasti uutta materiaalia saadaan pikkuhiljaa kasaan. Edelliset biisit tuolla sivullamme kun ovat liki kolmen kuukauden takaa.

Kirjoitettu Wednesday 13.07.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: