Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Topi & Agents

Topi & Agents 25.9.2007

Kakskyt (noin) vuotta aiemmin kävin useasti katsomassa tätä ryhmää tavastialla. Saattaa olla, että silloinkin liput maksoivat sen kakskymppiä. Aikoinaan keikat oli useasti loppuunmyytyjä ja niin oli nytkin ainakin perjantain keikka.
Näin tiistaiksi paikka (tavastia) oli tosiaan hyvinkin täynnä eikä ihme sinänsä, onhan tää porukka jo maineensa kerännyt ja keikka niin nostalginen tietyssä mielessä kun vaan voi olla. Se suomen lippu kun ois vielä ollu siellä takaseinällä niinku ennen…
Mä luulen, että yleisö oli noista vanhoista ajoista vanhentunu tasan yhtä paljon, kuin soittajatkin, sen verran oli meno rauhallisempaa verrattuna kaheksakytlukuun, niin yleisössä ku lavallakin.

Mutta agents on agents. En mä kovin kriittinen osaa olla, ainoastaan tää Topin fraseeraus hiukka ärsyttää. Mies sleebas ehkä snadisti vähemmän ku edellisellä kerralla, mutta kyllä se vähän liikaa on sillon, kun joutuu seuraavasta lauseesta jättämään alun pois, jotta ehtii sitä senkin loppua vielä venyttelemään. Voisin kuvitella tuollaisen laulajan kanssa soittamisenkin olevan hankalaa. Noin muuten Topi harmaine partoineen ja lierihattuineen muistutti yllättävän paljon Hasse Wallin habitusta.

Kiva oli nähdä paria vanhaa tuttua ja katsella ja kuunnella sen mitä siinä tungoksessa voi. Ja lonkerokin maistui, kuin silloin ennen…

Kirjoitettu Tuesday 09.10.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: