Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

T-Bird Gang 2.6.

Storyvillessä on kesän ajan joka tiistai ”Billyrock Station Club” ja clubin avajaisissa soitti helsingin-vantaan tienoilta ponnistava T-Bird Gang.
Kun itse ostin aikoinaan kontrabasson, se oli Butterfingers –nimisen orkesterin basistin basso. Suojapussiin unohtuneesta vanhasta keikkalistasta saattoi nähdä, että Gene Vincentin musiikki oli ollut lähellä Butterfingers- porukan sydäntä. Ilmeisesti T-Bird Gangin laulaja on ollut mukana myös Butterfingers –ryhmässä ja GV:n tyyli ja soundimaailma oli selkeästi myös T-Bird Gangin ohjenuora. Bändi on ollut ilmeisen pitkään kasassa (mitenhän olenkin missannut kaikki keikat, kun vasta nyt itse näin bändin livenä?) ja soittaminen näytti helpolta ja luontevalta.
Paitsi Vincentin alkuaikojen biisejä, kuultiin myös tyylikkäästi vedettyjä muita klassikoita (zukkaberryä, jerryleetä, cochrania) ja omaa tuotantoa. Hitto soikoon, täytyy sanoa, että heikkoa lenkkiä ei porukasta löydy. Bändi on mielestäni ihan parhaita näkemiäni kotimaisia ja peittoaisi vahvalla otteellaan myös monta ulkomaista yrittäjää. Soittoa suurella sydämellä. Täydellinen vastakohta leipääntyneelle risteilyviihdyttäjä-bändille.
Ostinpa levynkin. Ja sekin toimii. Hieno homma. Mitähän seuraavaksi...

http://www.t-birdgang.com/index2.htm

http://www.youtube.com/watch?v=_RDT7l9rcs4

Kirjoitettu Wednesday 03.06.2009

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: