Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

World Of Mystery lehtikirjoitus

Tässä juttu sanomalehti Karjalaisesta:

Supernatural Bond: World Of Mystery (omakustanne)


Supernatural Bond on pitkän linjan joensuulaisbändi. Kitaristi Marko Sallisen, basisti-laulaja Pasi Nousiaisen ja rumpali Matti Leskisen ydinkolmikko on ollut vaihtelevasti aktiivinen jo 80-luvun lopulta. Sallinen ja Leskinen ovat soittaneet myös Hurjissa Hipeissä, Nousiainen Celebration Dayssä.

Supernatural Bondia terästettiin 2005, kun laulaja Jouni Käyhkö ja kitaristi Ilpo Ronkainen liittyivät mukaan. Nousukausi huipentuu ryhmään esikoisalbumiin World Of Mystery, joka ilmestyi tällä viikolla.

Levyn on Vantaan kotistudiollaan äänittänyt, miksannut ja tuottanut Hasse Walli. Wallin valinta tehtävään kertoo Supernatural Bondin soundi-ideaaleista. 60–70-luvulle ja sähkökitaramusiikkiin ollaan kallellaan.

World Of Mystery on viehättävän vanhanaikainen levy, jolla ei yritellä millään muotoa makeilla tai tavoitella 2000-lukuista ajan henkeä. Supernatural Bond inspiroituu umpimielisesti synkimmästä rhythm 'n' bluesista, 60-luvun brittipsykeliasta, varhaisesta Black Sabbathista ja Doorsista.

Vaikka musiikin yleissävy on kuin tummaa tsekkiolutta, tarjoillaan lasiin välillä hennommin helmeilevämpääkin. Melodisella Sleeping Beauty -instrumentaalilla kitarat soivat erityisen kauniisti. Levyn yhteentoista kappaleeseen mahtuu kaksi muutakin instrumentaalia, harvinaisen paljon nykyaikoina.

Supernatural Bondin parikymmentä vuotta eivät ole menneet hukkaan.

Suonna Kononen

Supernatural Bond Tavastialla 13.2.2008 lämmittelemässä Hasse Wallia tämän 60v- juhlagaalassa!!!

Kirjoitettu Wednesday 21.11.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: