Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Uutta matskua!

Joo, luitte oikein. Vihdoinkin sain tehtyä uuden biisin. Ei se biisi itse niin hirveästi aikaa vieny, mut oli vähäsen ongelmia softan kanssa, kun piti formatoida c-asema. Softa ei ollut kylläkään siellä, mutta koska rekisteri tyhjeni myös, täytyisi kaikki asentaa uusiksi. Aion pyytää kavereilta hieman pro-softaa et saisin säädettyä biisejä vähän paremmin. Midin biisistä teinkin jo jonkin aikaa sitten, mutta aattelin säätää biisin vielä Sonarilla valmiiks (jonka rekisterit tietysti meni). Huomasinkin, että kappas vain, mullahan on Cakewalk Home Studion installeri koneella - päätin siis säätää biisin valmiiks sillä, sehän on hyvin samanlainen kuin esim. Sonar 2.

Ongelmia on myös verkon kanssa: omalla koneella teen kaikki biisit, koska syna, äänikortti ja kaikki softat on asennettu siihen, mutta tää toinen kone (isoveljen) on kytketty nettiin. Netti toimi myös toisella koneella lähiverkon kautta, mutta siihen tuli ongelma, eikä saatu verkkoa toimimaan. Älysin kuitenkin siirtää biisin CD-RW:n kautta sillä toisella koneella. On tosiaan hämäävää, että tuo hieman aikaisempi viesti päiväkirjassa kertoo "Lisää tulossa!", mutta sen kirjoittamisesta onkin jo kohta kokonainen vuosi aikaa. xD Silloin sainkin vasta tietää, että tuun saamaan tän syntikan.

Ketään tuskin tää kiinnostaakaan, mut aattelin vaan kertoo mikä on syynä siihen, mikä oikein mättää tässä produktiossa. Välillä inspis on kuitenkin hiukan vajaalla eikä biisiä tahdo syntyä, tai osaa jatkaa sitä. Siinä oleellisimmat syyt. =)

~Joona~

Kirjoitettu Wednesday 08.09.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: