Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Taas yksi takana

Huuhku-Rock oli ja meni.

Lavian Huuhkajanvuoren lavalle saapui perjantaina 8.8. soittamaan 5 bändiä, ja huonoista sääolosuhteistakin huolimatta väkeä saapui bändejä katsomaan melko runsaasti, joten luonnollisesti kiitos siitä kuuluu heille.

Diatribes aloitti illan melko vauhdikkaasti heti kello kahdeksan jälkeen, eikä vauhti juurikaan hidastunut. Allekirjoittanut nimittäin soitti kyseisessä bändissä rumpuja, joten vauhtihan oli hetimmiten taattu. Myös lisävoimia Diatribes oli kerännyt ihan Loimaalta asti, josta toinen kitaristi saapui paikalle soittamaan kertaakaan harjoittelematta bändin kanssa. Siinä rock 'n roll -mentaliteettia parhaimmillaan. Setti kuitenkin jäi lyhyeksi juuri edellämainitusta syystä, harjoituksia ennen esiintymistä oli äärimmäisen hankala järjestää. Mutta hyvä näin.

South aloitti heti Diatribesin jälkeen. Perusrokkia vääntävän trion meno oli hienoa katsottavaa, näki että kaverit olivat kimpassa soitelleet jo melko tovin. Setin kruunasi ehdottomasti Neil Youngin klassikko "Keep On Rocking In The Free World", joka muistutti hyvin paljon juuri Neil Youngin tunnettua live -vetoa. Toivotaan, että heidätkin nähdään samoilla lauteilla ensi vuonnakin.

Smoking Barrels on Mouhijärveläisbändi, joka koostui erittäin nuorista soittajista, mutta eivät hekään joutuneet häpeämään kokeneimpien edessä. Hurriganesit ja muut rock -klassikot näyttivät taittuvan porukalta melkoisen hyvin, ja erikoisen koko paketista teki tietysti heleäsointinen naislaulaja. Toivottavasti näitä kavereita saadaan nähdä myöhemminkin lavalla.

Painshock aloitti oman urakkansa puoli yhdentoista aikoihin illalla, väki tietysti alkoholia nauttineena juuri siihen aikaan parhaimmillaan ja meno oli myös sen mukaista. Yleisö eli vahvasti mukana kuunnellessaan hiljattaisia EP -julkaisuja "Who's Laughing Now?" ja "Broken Heart", mutta sanat eivät olleet täysin hukassa muidenkaan biisien aikana. Henkilökohtaisesti täytyy sanoa, että lavalla oli mahtava fiilis, eikä millään olisi malttanut lopettaa soittamista siihen. Noh, kaikki hyvä loppuu kuitenkin aikanaan, ja tätähän saa tietysti lisää hyvinkin pian. Painshock esiintyy Kankaanpään Hörhiäisten Yössä Ravintola Villimiehessä elokuun lopulla. Sinne siis.

Illan "headlinerina" toimi tamperelainen Hangman. Jengi on siis hieman raskaamman musiikin edustaja, joka tietenkään ei ole aivan yhtä yleisöystävällistä kuin esim. perinteiset Hurriganesit, mutta eipä tuo kavereita hidastanut, täysin päin vastoin. Mahtava esiintyminen, johon oli koko ilta hieno päättää.

Tätä kaikkea siis Huuhku-Rockissa. Tapahtumasta ollaan suunnittelemassa jokavuotista perinnettä, ja toivottavasti tällainen tapahtuma ei jäisi vain "once in a lifetime" -tilaisuudeksi. Itsekin henkilökohtaisesti haluan olla mukana nuorten muusikoiden innostusta lisäämässä järjestämällä tämänkaltaisia tapahtumia näinkin pienelle paikkakunnalle kuin mitä Lavia juuri on. Maasta se pienikin ponnistaa.

Eipä tässä muuta.

Kirjoitettu Monday 11.08.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: