Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Idols osa 2.

Menin sitten uudestaan Idolsiin. Ajattelin, että menen nyt terveen kirjoissa, avatulla äänellä ja näin. Tää oli ihan loistavaa taas :D En kertonu kenellekään ku ei tästä mitään tulis. Mähän oon lähdössä Jenkkeihin tossa parin viikon sisään.

Nooh menin. Astuin huoneeseen ja tutun näkönen tuotantotiimin tyyppi vastassa. "Janina ooks sä käyny usein täällä?" Ja olin vaan et en. Kerran flunssassa ja lauloin ihan päin mäntyä :D Sitten pääsin laulamaan. Vedin kuin vedinkin Christina Aguileran Ven Conmigon. Ja se meni hyvin. Olin tyytyväinen. Sitten ne pyysi että voisinko laulaa suomeksi. NOU! ei pysty. En osaa juurikaan mitään suomeksi. Varsinkaan kun en ollu harjoitellu. Nooh. Olin vähän koittanu aamusta muistella miten Tähdet Meren Yllä menee. Laulullisesti se ei menny huonosti. En vaan muistanut siinä jännitystunteessa sanoja. Nooh ne sano että ei nyt tällä kertaa.

Minäpä fiksuna tyttönä sanoin takasin, etten lähde mihinkään, ennenku saan jatkopaperin tai jonkun selityksen, miksen pääse jatkoon. Ne meni ihan hämilleen. Ja pyysi sitten laulamaan kolmannen biisin. Sitten mun hermot pärähti. En mä tienny mitä olisin voinu laulaa ja nekään ei voinu sanoa mitään bisiä. Näin ollen vedin Saku Sammakon ja unohdin siitäkin vielä sanat xD Mutta sain väännettyä niiltä selityksen.

Kuulemma lauluäänessä ei ole mitään vikaa, mutta en vain sovi televisioon. En oo sitä mitä ne hakee :D Eli tästä lähtien voin olla menemättä mihinkään telkkarijuttuun, koska tiedän, ettei ne hae mun tyylistä ihmistä. Jee! Kun pääsin onnellisena huoneesta pois tajusin, että se tyyppihän oli haastatellu mua just muutama kuukausi sitten BB-taloon xD Repesin.

Mutta Idolsissa on kyllä se parasta, että siellä saa sen fiiliksen. Se jännitys kun sua arvioidaan. Samanlainen on vähän studiossa, kun käydään läpi virheitä ja parannellaan. Ja se esiintymisen rush. Se on musta parasta koko Idolsiin kokeilemisessa. Enkä mä olis ees Idolsiin mennyt tänä vuonna, vaikka oisinkin jatkoon päässyt. Mutta sen fiiliksen perässä kannattaa elää. On ihan parasta kun saa laulaa :)

Pitänee jatkaa vaan karaoke-elämää. Ei musta tuu tv-tähteä :D
Janina

Kirjoitettu Monday 15.09.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: