Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Tulee se syksykin vielä.

Me teimme sen, vihdoinkin oma treenikämppä alkaa olla valmis!!! Jos kuka hyvänsä teistä hihhuleista arvaisi sanoa että se vitun viiden tähden hotelli joka tuolla parin kilsan päässä vanhan kansan juhannuksenviettopaikalla loistaa ulkoavaruuteen saakka on alunperin junan tavaravaunu, (Pieksämäkeläispumpulle käypäiseen tyyliin),ja vielä lukematta tätä, niin lupaan kautta vasemman käteni tarjota sille viinaa niin paljon kuin kyseiselle henkilölle sillä istumalla maistuu. Hah, TK:n viinoistahan ne menee kuitenkin mutta ajatushan on tärkein.
Mitäs muuta..Niin joo. Lähetään opettelemaan tuossa syyskuun puolella vallan keikkailuakin. Kyseessä on siis Savon nuoret virtuoosit-bändikisa. Ainakin Pieksämäen aluekilpailuun TT osallistuu sääntöjen mukaisesti kahden oman ja yhden coverin voimin paikallisella nuorisotalolla(Yhden kisabiisin raakanauhoite löytyy jo mikseristä bändin sivulta) armottomuuden päivänä 7.9. ja 2007 jos jollekulle on kuluva vuosi vielä arvoitus.
Mikäli Pieksämäeltä mennään jatkoon ollaan sitten noin kuukautta myöhemmin Varkauden Toritorpalla finaalitapahtumassa samansuuruinen setti vetämässä, kuitenkin mahdollisesti jo eri biisejä. Sopii tulla kattomaan mitä tapahtuu..

Kirjoitettu Friday 03.08.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: