Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Tittelitöö

Ette uskokaan miten mua nykyään houkuttas aina ilmasta itteeli sanomal "pippelipöö", joka kuullostas niin hauskalt mut se ikävä kyllä melkeen tarkottaa jotain mitä en haluis sen tarkottavan.. =( Tyydyn sitten sanomaan ihmisille piip, tosin tän alotin t-versiolla.

Kukaan ei sitten lukenu mun edellistä merkintää..? Onko nyt kivaa! Yksinkö mä täällä oon.

Tänää sain tosiaan paljo aikaan. Lähin liikkeelle noin ysiltä, ajoin (yritin ainaki!) keskustan läpi (tyhmä navikaattori (lukekaa lisää sieltä mun ajokokemusketjusta (no älkää sitte, ei tarttekaa jaksaa!))) itiksen viereen Metsolle työhaastattelun. Tosin se ei ollu haastattelu vaan "tää ois tällasta työtä, koska tuut kirjottaa työsopimuksen?". Ihan kiva. Oisin kyl silti halunnu Ovakolle tai vaik Rahapajalle mut niist ei oo kuulunu mitää järkevää viel.. =/ Toivottavasti ne ei ens to jälkeen (ku meen allekirjottaa sopparin) ota yhteyttä jommast kummast et nyt ois sulle töitä..

Noh, sieltä lähin ja menin siihen parin sadan metrin päähän äipän töihin sitä moikkaa. Sit kävin kans äipän kotona vähän tonkimassa mun vanhaa tietsikkaa, mut se oli jotenki niin onneton et tartten jonku tikun et saan sielt mitää ulos..

Sit ajoin turvallisesti kehiä pitkin Ompulle jossa vein Nordean tädille vähän jotain (kuulemma "ikivanhoja", kiitti vaan, sain ne ku synnyin!) osakkeita joiden arvoo en viel tiijä, sit vasta ku ne sen käsittelee jossai. Sas ny nähä.. alnperin oli jotain parinkymmenen markan arvosii ainaki jotku niist..

Sit kävin kaupassa ja tulin kotiin ja lähin viel kouluunki pariks tunniks ja näin kaukaa Stocon selän. Meinasin nukahtaa laskariin mut onneks ei ollu ku se. Nyt pitäs tehä muka lujarii mut mä ootan eka saaks toi yks mua fiksumpikaan niit tehtyy..

No kohtahan alkaa jo saliksetkin. Ois niinku tosi ihquu jos jättäsit mulle vähän jotai terkkui ni tiijän puhunko täällä vaan tyhjyyteen... =)

Kirjoitettu Wednesday 21.03.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: