Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

typotusmerkisnätä

Ja kappas, mulla on niiiin tylsää että kirjotan tätäkin.. jotenki ei kyl jaksas ku peppu puutuu ja kaikkee.. =( Mitäs jos mä koittasin kirjottaa tän ilman tuota ... ööö onkos se päkspeissinappulaa, eli kaikki typot mukaan..? =D (siitä tulee vaikeeta ku äskenki jo korjailin vaik mitä vaikkei pitäny.. mut nyt alkaa!)

Mitäs tässä sit kertois.. töää on tosi vaikee ku pitää vroo tota päskepeissii koko ajan.. joku tos eessä kirjottaa ihan hulluu vauhtii jotai, en tiijä mitä.. tylsääo non.. höm, mä tupoon oikeesti ihan sikana ja sn ne typot mitä jossai foorumil näkyy on ihan pientä verrattuna vsiihen mitä mä oikeesti typoon.. tosi vaikee muuten asnoo on ks toi eessä istuva nopee kirjottaja tyttö vai poiksa... se taitaa irkata..

Niin tänää ei ollukaa labtraa ku kaveri soitti etbo on kivpee ni sovittii et mennää yhes e vaik joskus ens viikol sit tekee. No nyt mä typotin otsikonki ihan tunnistamattomaks! ku mun sormet menee väärille urille, ne saattaak kirjottaa vaik kokonaisen sanan iteksee, joka on väärä siihen kohtaa mut sana muuten.. neo on vähän turhan vikketlät.

Ei hitto että on epämukava istua.. =/ tekis mieli nostaa jalat risti-istuntaan tähä, mutten uskalla.. plöh.. enää reilu puol tuntii ni pääsee kotiin.. Turhaa oli tämäkin, mutta olkoot.. lukee joka jaksaa..

Kirjoitettu Thursday 29.03.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: