Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Näkyy reeneiss (oma maila mukaan)

Zombisnakea pitkään varjostanut synkkä pilvi: oman treenikämpän puuttuminen on pikkuhiljaa haihtumassa tuulen mukana kauas pois. Mullistava oivallus oli ehdottaa vanhemmilleni josko olisi mahdollista perustaa treenis kotoota pois muuttaneen siskoni tyhjään huoneeseen. Nämähän sitten menivät suostumaan tähän kotirauhan rikkomissuunnitelmaan. Tämäkin ratkaisu tulee olemaan vain väliaikaisratkaisu ongelmaan, sillä ajatukseni on lentää pesästä kun armeija on hoidettu alta pois, mutta se antaa siitäkin huolimatta bändille sentään kuusi kuukautta enemmän harjoittelumahdollisuuksia, kun nykyinen Panimon perjantai klo 18-20 antaa yhden mahdollisuuden treeneihin kerran viikossa.

Pääsemme/Joudumme myös nousemaan bändinä entistä enemmän omille jaloillemme, sillä omaa treenistä varten on viimein hommattava omat PA:t ja rummut. Hienointa tässä on varmaan se, (että kotimatkaa ei treenien jälkeen käytännössä ole) että bänditreenejä on mahdollista jatkaa juuri niin kauan kuin tavaraa riittää. Liian usein on käynyt vuosien varrella, että kaikilla on hyvä draivi päällä ja inspiroitunut fiilis, mutta sitten kello lyö kahdeksan ja on pakko kerätä kimpsut ja kampsut ja suunnata muihin aktiviteetteihin. Sen lisäksi, että viimein voimme treenata nykyistä vapaammin aikatauluin, ymmärsin mitä kaikkea muuta hienoa treenitilassa sijaitseva tietokone meille tarjoaa.

1: GP - Taiteellisten erimielisyyksien tapahtuessa voimme kysyä tietotekniikan jumalilta oikeaa vastausta.

2: Cubase - Voimme tehdä luokattoman huonoja treenisdemoja ja iskeä niitä kenties jopa mikseriinkin. Tämä demotus juttu on erittäin mieluisa lisäominaisuus, sillä olen huomannut että kun olemme saaneet biisin levytettyä, siihen tulee uusia sovitusideoita vielä pitkäänkin äänitysten päättymisen jälkeen. Treenisdemoja kuunnellen pystymme luomaan aina waan rikkaampaa musiikkia. Tai sitten syntyy ylituotettua Black Album -matskua. Tätä odotellessa. Ja ensi viikonloppua. Silloin irtoaa f-musiikista PA setti ja mickit! Nyt löytyi uutta innostusta bänditouhua kohtaan!

Kirjoitettu Monday 07.07.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: