Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

ORDERS ARE ORDERS

Edellisestä oli jo sen aikaa että minua käskettiin tekemään uusi moinen. Tehkäämme näin, ehkä saan purettua jotain tähän.
Aikaa on taas kulunut, armotta ja odottamatta niinkuin hällä tapana on, mutta onpa aika tuonut mukanaankin jotain. Olen musiikkipuuhissa edistynyt taas mainittavasti, Mengele Blue Eyes kerää epäpyhää kunniaa hitaasti ja varmasti, Distortedin vääristyneet sävelet soivat vielä koneeni syvyyksissä, odottaen pääsyä taivaalle kaikkien kauhistukseksi. Myös muutamia muita projekteja on milloin missäkin vaiheessa, ja suurella sydämellä olen niitä hoivannut.
Joululomalla erikoista oli, kuinka monia uusia mikseriläisiä tapasin. GxBx, MKDELTA ja sv sekä Mirgith olivat uusia ja ihastuttavia tuttavuuksia, oli hienoa tavata erilaisia sieluja. Näistä kahden ensimmäisen kanssa saatiin jopa yhteistä möykkää aikaiseksi, joka oli yksi hauskimmista kokemuksistani vähään aikaan. Kiitos!

Ehkä jotain henkilökohtaista, en tiedä. Tuntuu jotenkin tunnekuolleelta, en osaa oikein puhua enään henkilökohtaisista asioistani tai ongelmistani. En tiedä johtuuko se siitä etten uskalla, vai jännitänkö ihmisiä nykyään liikaa. Vai onko minulla edes mitään henkilökohtaisia ongelmia? En ole oikein varma, mutta tiedän etten ole puhunut niistä aikoihin. Ehkä se on vain hyvä, ehkä se tarkoittaa, että olen vapaa ongelmista. Se olisi hienoa, tuuditan itseni tuohon ajatukseen. Lämmintä.

Ainii ja tapasin mie xWoundx:nkin, anteeksi kun melkein unohdin! Olet myös mukava ihminen.

Ehkäpä siinä tällä kertaa, oli ihan mukava avautua taas. Tai avautua ja avautua, en tiedä. Kauniita unia, ja ottakaa kiinni hetkestä, koska tulevaisuus on nyt, ja menneisyys on nyt.

Np: Sopor Aeternus & The Ensemble Of Shadows - ... And Bringer Of Sadness

Kirjoitettu Tuesday 06.01.2009

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: