Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vastaa Aloita uusi keskustelu

 
Kirjoittaja Uusi sivusto!

sekvenssi.fi
sekvenssi.fi
3 viestiä

#1 kirjoitettu 01.10.2012 09:48

Uusi musiikinharrastajille ja ammattilaisille suunnattu sivusto: sekvenssi

^ Vastaa Lainaa

Fitz
Fitz
15202 viestiä

#2 kirjoitettu 01.10.2012 09:51

Tosi ruma :(

^ Vastaa Lainaa

Rakis34
Rakis34
1335 viestiä

#3 kirjoitettu 01.10.2012 09:53

Taas on pyörä keksitty uudelleen pienillä lisäominaisuuksilla?

^ Vastaa Lainaa

Kostiainen
Kostiainen

P. M.
Kostiainen
Project

5887 viestiä

#4 kirjoitettu 01.10.2012 17:36

No joo. Mielestäni näitä on jo tarpeeksi. Itselleni Mikseri on tärkein, joskus erehdyn muusikoiden.nettiinkin ja sitten on nää Soundi, Rumba ja Rytmi mistä löytyy kaikki kiinnostava musiikin saralta. Mutta kattoopa nyt miten homma etenee..

^ Vastaa Lainaa

Lautajaska
Lautajaska
4034 viestiä

#5 kirjoitettu 01.10.2012 17:45 Muok:01.10.2012 17:45

Fetito kirjoitti:
Fitz kirjoitti:
Tosi ruma :(


Lähinnä pistää silmään tuo fontti ja tekstin asettelu. Semmonen _AMATÖÖRI_meininki tulee mieleen.


Jaa, näyttäneekö Mikserikään kovin ammattimaiselta...

^ Vastaa Lainaa

Kostiainen
Kostiainen

P. M.
Kostiainen
Project

5887 viestiä

#6 kirjoitettu 01.10.2012 17:46

Näköjään rekisteröidyin nyt sitten tuonnekkin. Ja heti alkoi vittuilu: "invalid token" Mutta nyt toimii normisti. Jee..

^ Vastaa Lainaa

Vessajono
Vessajono
7953 viestiä

#7 kirjoitettu 01.10.2012 17:56

Fetito kirjoitti:
Lautajaska kirjoitti:
Fetito kirjoitti:
Fitz kirjoitti:
Tosi ruma :(


Lähinnä pistää silmään tuo fontti ja tekstin asettelu. Semmonen _AMATÖÖRI_meininki tulee mieleen.


Jaa, näyttäneekö Mikserikään kovin ammattimaiselta...


En oo itseasiassa koskaan pitänytkään Mikseriä ammattilaissivustona. Sori, Mikseri :(


En oo kyllä määkään. Täällä aktiivisesti pyörivät ammattilaiset taitaa olla kuitenkin laskettavissa yhen käden sormilla ja räppijonnejen "kuinka saan Cubaseen biitin" -ketjut ei ainakaan hirveästi nosta sitä profiilia.

^ Vastaa Lainaa

Emiir
Emiir
342 viestiä

#8 kirjoitettu 01.10.2012 17:58

On tosiaan kyllä ruma! Mutta siitä kun alkaa homma pyöriä niin kukaanhan ei estä sitä silmälle mieluisammaks tekemästä. Tosin mun mielestä uutta sivua julkaistessa pitäs ottaa jo toi seikka huomioon et ensivaikutelma on tärkee ja auttaa tekemään päätöksen rekisteröityä vai ei ja kertoakko muille vai ei. Nyt vastaus on ei.

Ihmeellinen toi genre jaottelu kun on muut genret suunnilelen erikseen sit on Funk, gospel, soul, hip hop, rap, reggae, R&B samassa. Kertoo siis minusta rivien välistä että kaikki ei niin mieluisat genret on vaan läntätty yhteen ja että sivu on enemmän erikoistunut muihin. Eliiikkä ei kyllä yhtään sen enemmän houkuttelevaa tee tuosta.

Pitäydyn mikserissä. NIin ja mitä mikserin ammattimaisuuteen tulee niin tää on erittäin hyvä ponnahduslauta ammattilaisuuteen. Sanoisin enempi ug. Kun jengi alkaa menstyä ja ammatillistua musassa niin mikseri jää historiaan sillon.

^ Vastaa Lainaa

Lautajaska
Lautajaska
4034 viestiä

#9 kirjoitettu 01.10.2012 19:16

Jazzmiesten tekemä sivusto taitaa olla ja on sen näköinenkin. Seurataan nyt, mitä sielläkin tapahtuu.

^ Vastaa Lainaa

anyoneprod
anyoneprod
239 viestiä

#10 kirjoitettu 01.10.2012 21:26 Muok:01.10.2012 21:27

En koskaan pidä kovin ammattimaisena sivustoja, jotka on tehty ilmaisiin (valmiisiin) joomlatemplateihin. Vielä kun on oikein jätetty alareunaan näkyville tägit "This is a FREE Joomla Template downloadable @ funky-visions.de".

Yleisilmeeltään minä en ulkoasua kritisoi, pienillä muutoksilla voisi ollakkin jopa käyttöliittymältään ihan toimiva, mitä nyt tuo valikko on aika epäkäytännöllinen ja foorumin upotus aika kehnosti toteutettu (toinen nettisivu upotettu vain sisältö-osioon).
Mikserissäkin pidän siitä, että foorumi on niinsanotusti osa sivustoa, ei irrallinen osa sitä.

Huomaa kyllä, että on vielä erittäin pahasti keskeneräiset sivut. Myöskin tosiaan aiemmin mainittuja fontteja sekä tekstien asettelua voisi parantaa. Etusivun sisältöalue on kyllä aivan häiritsevän kapea, tuo kalenteri turhana vie sen tilaa aivan turhaan.

Uutiset-sivustosta kuitenkin plussaa, en nyt varmaksi onko niin sano mutta jos nuo päivittyvät tuohon vielä automaattisesti, se on tosi kätevä, kun tulee eri medioista musiikkiaiheiset uutiset tuohon suorilla. Esimerkiksi etusivun kalenterin paikalla voisi olla pienennetty versio tuosta, jonkinlainen uutisboksi.

Valikossa on myöskin todella paljon epäolennaisia ja turhia asioita, mitä en näe tarpeelliseksi musiikkiaiheisella sivustolla. (Artikkelit, Haku, Mediasoitin, Chat, Palaute, Linkit)
Ainakaan ne eivät tarvitsisi omaa valikkonimikettään. Sopiva valikkonimikemäärä on yleensä "perusnettisivuilla" se 3-6 ja tälläisillä "palvelusivustoilla" kuten mikseri vaihdellen 4-8 välillä. 15 on kuitenkin jo aivan liikaa. Joko alakategorioita tai johonkin eri paikkaan noita muita. Valikon tekstit saisi olla myös isommalla.

Myöskin valikko voisi olla vaakasuunnassa yläreunassa. En oo koskaan ite ainakaan tykänny tommosista sivupalkeista.
Harvoilla sivuilla ne toimii hyvin.
Vaakasuuntamenu antaisi myös lisätilaa itse sivuston sisällölle, sisältöalue voisi olla leveämpi tai ainakin siinä voisi olla eri elementtejä, esimerkiksi mikserissä mielestäni tämä on toteutettu hyvin. Sisältöä on paljon, mutta mikään ei jää irralliseksi tai häiritse käyttäjää siinä.

JA viimeisenä. Tuo tausta. En sano että se ei kävisi tai muuta, mutta ainakaan tuossa tarkoituksessa se ei ehkä aja asiaansa parhaiten. Jos käyttää taustassa jotakin kuvaa, sen täytyisi olla melko yksinkertainen eikä pistää liikaa taustalta silmiin. Nyt ensimmäisenä huomio sivussa kiinnittyy juuri tuohon "laminaattikuviotaustakuvaan".

Ja tosiaan, musiikkisivuston pyörittäminen ja ehkä vielä enemmän käyttäjien hankkiminen ja niiden mielenkiinnon pitäminen sivustoa kohtaan ovat todella suuret haasteet. Nyt taidat olla vielä ihan suht ilmaisella pohjalla (lukuunottamatta palvelin ja domainmaksuja), mutta kannattaa miettiä ennen kuin rupeaa useampia satoja kuukaudessa tunkemaan sivustoihin, että onko tämä varmasti idea, mikä kannattaa.
Pyörää ei voi ehkä keksiä uudestaan, mutta aina voi tehdä uuden, käytännöllisemmän ja hienomman pyörän, ja siihen minäkin kannustan ihmisiä! Jos olet taitava ja osaat asiasi niin varmasti tuonkin sivuston saa pyörimään vuoden sisällä hyvin!

^ Vastaa Lainaa

sekvenssi.fi
sekvenssi.fi
3 viestiä

#11 kirjoitettu 05.10.2012 15:06

Kunhan sivut saadaan kunnolla pyörimään niin palautteen pohjalta sitten sivustoa parannellaan.

^ Vastaa Lainaa

Lautajaska
Lautajaska
4034 viestiä

#12 kirjoitettu 05.10.2012 19:05 Muok:05.10.2012 19:08

Ulkonäköä tärkeämpää on sentään, mitä siellä jatkossa alkaa tapahtua. Toivotaan parasta.

Nuo Jazz tapahtumat ovat ainakin hiukka (n. 1/2v) jäljessä, joten päivittämistä ei taideta tehdä kovin usein.

^ Vastaa Lainaa

Funereal
Funereal
2777 viestiä

#13 kirjoitettu 05.10.2012 19:07

Onko foorumilta jätetty tarkoituksella pois kaikki musiikin tuottamiseen liittyvät keskustelualueet (äänitys, studiotyöskentely, äänenkäsittely, ohjelmistot yms.)? Ja onko mielekästä pilkkoa keskustelualue satunnaisesti oloisesti jaotellusti genreittäin?

^ Vastaa Lainaa

sekvenssi.fi
sekvenssi.fi
3 viestiä

#14 kirjoitettu 16.10.2012 16:26

Nyt on valikoita hieman siistitty ja foorumille on lisätty musiikin tekemiselle oma ryhmä. Sinne vain kirjoittelemaan ja lähettelemään omia biisejä. Myös parannusehdotuksille on oma keskustelualueensa.

^ Vastaa Lainaa

Pohjois-Korea
Pohjois-Korea
10911 viestiä

#15 kirjoitettu 16.10.2012 17:50

Eletään vähän sitä aikaa, etten näe mitään syytä miksi noita tarvittaisiin lisää. Kuka vaan voi kuitenkin perustaa oman Punk In Finlandin, Basson tai Grindcore finlandinsa, joten genrekohtainen keskustelu pienillä foorumeilla on helpompaa kuin koskaan. Ja palkitsevampaa.

^ Vastaa Lainaa

Vastaa Aloita uusi keskustelu