Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vastaa Aloita uusi keskustelu

 
Kirjoittaja Cmx,him ja rasmus

burnerman
burnerman
157 viestiä

#1 kirjoitettu 23.08.2014 12:34

Valo, ylönen ja yrjänä ja anttila ovat airi nurmen tekemiä jawalla johon airi laittoi thaimaalaisen levarin kiinni ja kuvasi joitain ruutanan miehiä.
Sen jälkeen airi vei levarin töihin finlaysonille jossa oli koneen hoitajana ja otti siihen lisäksi koneesta kuvan. Kun finlaysonin cotton tulee valtavilta pelloilta siinä on samanlainen Levy kuin nyt katoilla kasvinestoa levittämässä. Se on ohjelmoitua kasvinestoa estoa joka sallii vain cottonin kasvun.
Se tulee ulos vielä tehtaalla koneesta ja siitä muodostuu myös esim. Anttila. Sen tallenteen lisäksi airilla oli siis kasvinestoa estoa tuubissa jota voi ohjelmoida ja airilla oli kotona linkkiasema Johon tuubi sopi. Näin airi lähetti anttilaa. Airi laittoi anttilaa puhemieheksi nokalle 20 vuotta sitten ja lähetti sen jälkeen ylösen valon ja yrjänän. Mun biisit olivat valmiina keikoille ja nyt niitä esittää ne airin lähettämät kuvat ja niillä Soi takana vain mun keikka taustat.
Airi toimii laosissa tv yhtiössä ja lähettää sieltä. Siihen kuuluvat myös Burma ja kamputsea. Anttila esim muodostuu Himalayan vuoden lumirajan yläpuolisesta ilmastosta tv taajuudella. Kaikki tämä tapahtuu nyt ilman niiden maiden mitään edustusta suomessa. Pelkkää lähetystä aasiasta.
Aivan samoin kuin muut nämä lähetykset eivät Ole suomessa näkyvissä koko ajan vaan vain silloin kun on tarpeen ja ne ilmestyvät silloin ilmasta esiin.
Vain soundi ja niiden netti sivut väittävät niiden kuvien olevan säveltäjiä ja soundi tehdään laosissa niiden sivujen osalta missä niiden lähetys esiintyy koska se on siihen sopivaa paperia yksin. Olen yhä valmis keikoille

^ Vastaa Lainaa

Buble!
Buble!
41 viestiä

#2 kirjoitettu 23.08.2014 13:23 Muok:23.08.2014 13:24

CMX on tekotaiteellista paskaa jota kuuntelevat kaikki jotka ei oikeasta taiderokista tai progesta ole koskaan kuullutkaan. Se on suunnattu älykköhärmäläisille jotka eivät voi kuunnella Popedaa mutta joille taas esim. Pekka Pohjola on liian monimutkaista nieltäväksi. CMX on härmäläisten taidetta just sopivan kaupallisella tatsilla, koska kyllähän nyt levyjen pitää myydäkin joten asian voisi luonnehtia kaupallisesti tekotaiteelliseksi musaksiksi.
Him on ollut aina yliarvostettua paskaa ja kaikki biisit on tehty samasta puusta.
Kyllähän hekin yrittivät jotain taiteellista ja mukamas hienoa tuossa väkertää, kaupallisella tuotannolla ja muovisilla saundeilla tietty. Ei mennyt läpi.
The Rasmus oli kova juttu 2000-luvun alussa mutta sitten tuli kaupallinen iskelmähevi ja sitten ei enään ollutkaan poppi hyvää musaa koska tavikset halusi hetkeksi herätä näyttämään pirunsarvia kaduille Lordin tanssittamana. Sitten Iskelmämähevi kuoli ja Ylönenkin lähti soolouralle tekemään kahen markan softilla jotain koneellista, prosessoitua ja tahdinnettua paskaa mikä ei ole oikeita syntikoita edes nähnytkään.

Kyllä. Olen samaa mieltä. Soundi on tosi paska lehti myöskin ja etenkin kun se siirtyi A-medialle/Pop-medialle. Piiri pieni pyörii ja kaiken summaa lopulta tämä keskustelu missä ei tule olemaan päätä eikä häntää.

^ Vastaa Lainaa

BVR
BVR
20290 viestiä

#3 kirjoitettu 23.08.2014 13:33

Buble! kirjoitti:
CMX on tekotaiteellista paskaa
Him on ollut aina yliarvostettua paskaa
The Rasmus paskaa

^ Vastaa Lainaa

Funereal
Funereal
2777 viestiä

#4 kirjoitettu 23.08.2014 14:21

burnerman kirjoitti:
Olen yhä valmis keikoille


Sä oot valmis ainoastaan hourulaan.

^ Vastaa Lainaa

Goatsemencommando
Goatsemencommando
18200 viestiä

#5 kirjoitettu 23.08.2014 15:56

Oonko koskaan kertonut että oon käynyt Ville Valon tykönä?

^ Vastaa Lainaa

Kostiainen
Kostiainen

P. M.
Kostiainen
Project

5881 viestiä

#6 kirjoitettu 23.08.2014 19:06

CMX on suomen parhaimpia rokkibändejä. Paljon hienoja biisejä. Mutta toki tuotantoon mahtuu tekotaiteellista paskaakin.

Himin Ville valo osaa kyllä laulaa helvetin hyvinkin, mutta pilaa monesti biisit ärsyttävällä määkimisellä. Liekkö seksuaalinen suuntautuminen vaikuttaa tähän? Himin biiseissä on monesti ideaa, mutta tommonen tekosynkkäruikutusranteetaukiromanttinen love metal on melkoisen paskaa.

The Rasmuksen kehitys loppui yli 15 vuotta sitten, kun huomattiin ettei Latelle äänenmurrosta tulekaan ja pallit jäi laskeutumatta. Nelikymppiset tekee vieläkin teinimusaa. Paskempaa kuin Him.

^ Vastaa Lainaa

Rapa-Ripa
Rapa-Ripa
507 viestiä

#7 kirjoitettu 23.08.2014 22:32

Eikös ne oo jotain entisiä suomi-pop bändejä?

^ Vastaa Lainaa

Haava
Haava
Jumalan nyrkki
43152 viestiä
Ylläpitäjä

#8 kirjoitettu 24.08.2014 09:54

Buble! kirjoitti:

Se on suunnattu älykköhärmäläisille jotka eivät voi kuunnella Popedaa mutta joille taas esim. Pekka Pohjola on liian monimutkaista nieltäväksi.


Mä tykkään Pohjolasta ja CMX:stä

No joo.. On Pekka parempi, mutta CMX:llä on helmensä myös.

^ Vastaa Lainaa

BVR
BVR
20290 viestiä

#9 kirjoitettu 24.08.2014 14:11

Meillä oli joskus bändikämpän seinällä The Rasmuksen "Into" juliste joka oli tussattu sellai että siin julisteessa luki "Into The Anus", voi vitsi että se oli hassu homma!

^ Vastaa Lainaa

Funereal
Funereal
2777 viestiä

#10 kirjoitettu 24.08.2014 21:52

Haava kirjoitti:
Buble! kirjoitti:

Se on suunnattu älykköhärmäläisille jotka eivät voi kuunnella Popedaa mutta joille taas esim. Pekka Pohjola on liian monimutkaista nieltäväksi.


Mä tykkään Pohjolasta ja CMX:stä

No joo.. On Pekka parempi, mutta CMX:llä on helmensä myös.


Sä et ookaan härmäläinen ja kuuntelet varmaan Popedaakin vähintäänkin salaa youtubesta privaatti-ikkunassa.

^ Vastaa Lainaa

trikrank
trikrank
1120 viestiä

#11 kirjoitettu 25.08.2014 03:54

Rasmuksen "Peep" oli todella kova. harmi että niitä palleja ei löytynyt ja sit piti yrittää vuokrata pillu teinitytöiltä.

CMX. hämmentävän ristiriitainen tapaus joskin monesti nykyään NIIN pöhöttynyt.

HIM. Greatest Löövsongs 666 - ihan vitun tiukka tapaus aikanaan. nykyään varmaan ohitettaisiin myötähäpeällisenä kopiointina, tjsp. Itse ohitan ko. bändin siitä yksinkertaisesta syystä että kävi kuten Rasmuksella. oli nerokas resepti ja valittiin helppo polku. paska polku. mut tuo levy on parhauden keskuudessa siltikin.

ösfvn väöövsh => toteutan turhaumaa. jaariti jaa...

^ Vastaa Lainaa

Vastaa Aloita uusi keskustelu