Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vastaa Aloita uusi keskustelu

 

1 2 3 Seuraava >

Kirjoittaja Mitä teit tänään? Neljä

HW
HW
ärsyttävä
7187 viestiä
Luottokäyttäjä

#1 kirjoitettu 20.03.2015 20:01

Koskapa edellinen venyi rumasti, aloitetaan uudestaan toivottavasti paremmalla menestyksellä. En aloita kertomalla päivästäni, koska nyt ei kerkee!

^ Vastaa Lainaa

BVR
BVR
20290 viestiä

#2 kirjoitettu 20.03.2015 22:06

Heräsin puol 11, koska vapaapäivä, join hyvät kaffeet, tiirailin auringonpimennystä, tein pikkutuhmasti puuhommia, kävin kaupungissa, otin tirsat, saunoin ja nyt juon kaliaa.

^ Vastaa Lainaa

Kostiainen
Kostiainen

P. M.
Kostiainen
Project

5880 viestiä

#3 kirjoitettu 20.03.2015 22:27

Heräsin puol 8, koska työpäivä, tein pikkutuhmasti työhommia, tietokoneilin, otin tirsat, saunoin ja nyt juon kaliaa.

^ Vastaa Lainaa

Goatsemencommando
Goatsemencommando
18200 viestiä

#4 kirjoitettu 21.03.2015 17:55 Muok:21.03.2015 17:57

Heräsin yhden aikoihin ja kävin wc:ssä kakalla / polttamassa 2 savuketta. Linkitin hulvattoman videon facebookiin ja jatkoin nukkumista / sängyssä pyörimistä. Nousin ylös hiukan ennen viittä, siivosin jaloviina-batteryä lattialta, poltin savukkeen, söin suolapähkinöitä ja join kolaa katsoessani samalla eiliset Game Grumpsit. Nyt tulin mikseriin ja yllätyin että nachua ei ole vielä saanut tästä ketjusta aikaan lukukelvotonta. Seuraavaksi suunnitelmissa on suihkussa käynti ja pitsan hakeminen karva-pdf:iltä.

^ Vastaa Lainaa

Kostiainen
Kostiainen

P. M.
Kostiainen
Project

5880 viestiä

#5 kirjoitettu 21.03.2015 20:12

Heräsin kuuden jälkeen kun vaimo ja lapset lähtivät Rovaniemelle, heräilin, olin tietikoneella, aloin tekemään uutta musiikkia. Sävelsin, äänitin kitaraa. Siiten hain pizzan ja kaupasta olutta. Syötyäni ja juotuani jatkoin kitaran soittelua ja äänitin myös laulut ja basson. 12 tuntia meni rattoisasti melkein kokonaan koneen ääressä touhutessa. Huomenna jatkuu.

^ Vastaa Lainaa

Vessajono
Vessajono
7953 viestiä

#6 kirjoitettu 22.03.2015 01:27

Kattelin ku joku kaljupää paskasessa Astrassa kääntyi mun perässä Karvarinkujalle luultavasti pizzanhakureissulta palatessaan.

^ Vastaa Lainaa

Goatsemencommando
Goatsemencommando
18200 viestiä

#7 kirjoitettu 22.03.2015 05:32

Vessajono kirjoitti:
Kattelin ku joku kaljupää paskasessa Astrassa kääntyi mun perässä Karvarinkujalle luultavasti pizzanhakureissulta palatessaan.


Mikäli pyykinpesumainokset ovat minulle mitään opettaneet niin sen, että tahrat kertovat elämästä.

Koska auton peseminen on sen verran kova spektaakkeli että siitä pitää ottaa kuva, niin tarkastus facebookista osoitti että ei siitä nyt oo kuin 2 vuotta ja 7 kuukautta aikaa kun viimeksi (ekaa ja ainutta kertaa) sen pesin.

^ Vastaa Lainaa

Myotess
Myotess
5266 viestiä

#8 kirjoitettu 23.03.2015 20:06

Aamulla pääsin suht ajoissa töihin helvetillisestä väsymyksestä huolimatta. Työpäivä sujui kohtuullisesti muutamaa vitutuksenaihetta lukuunottamatta. Kotona tehtiin lasangea ja käytiin saunassa. Ei muuta kerrottavaa. Normipäivä siis.

^ Vastaa Lainaa

BVR
BVR
20290 viestiä

#9 kirjoitettu 24.03.2015 17:22

Heräsin 03.10, lipitin pari mukillista infernaalisen vahvaa kaffeplöröä, pukeuduin sotisopaan, hyppäsin vihreään ratsuuni, karautin neljäksi hommiin ja lähdin lumitöihin, tai siis loskatöihin pikemminkin. Painoin hommia kuin patoaan kiimassa paikkaava majava tauotta tuohon about kybään, puol 11 loppu hommat, kiitos aiempien ylitöiden pääsin karkaamaan 1.5 tuntia aikasemmin. Söin ku sika ja nukuin mahan vieressä 2.5 tunnin tirsat. Kävin kaupassa ja apteekissa, nyt lipitän kahvia ja kohta laitan saunan päälle, nakertelen jotain paskaa musiikkia, avaan Grafun ja rentoudun.

^ Vastaa Lainaa

Kostiainen
Kostiainen

P. M.
Kostiainen
Project

5880 viestiä

#10 kirjoitettu 24.03.2015 22:13

Töitä, musaa ja vähän kotihommia. Siinäpä ne tärkeimmät.

^ Vastaa Lainaa

Goatsemencommando
Goatsemencommando
18200 viestiä

#11 kirjoitettu 25.03.2015 00:05

Heräsin varttia vaille 7, pesin hampaat ja lähdin töihin, olin siellä n. seitsemältä. Tein töitä 8,5h ja olin vittuuntunut koska tänään kävi työturvallisuustarkastaja, jonka johdosta jouduin käymään muutaman tunnin ulkona tupakalla kuin mikäkin eläin. Tehtaanjohtaja sentään ymmärsi käydä pahoittelemassa ikävää tilannetta aiemmin. Tulin kotiin ja söin lasagnettea. Pistin Impaled Nazarenen Nihil - albumin soimaan ja menin päiväunille. 6h40min myöhemmin heräsin, eli noin 15 minuuttia sitten. Nyt ajattelin syödä lasagnettea.

^ Vastaa Lainaa

Kostiainen
Kostiainen

P. M.
Kostiainen
Project

5880 viestiä

#12 kirjoitettu 28.03.2015 22:55

Kajaanissa pyörähettiin ja haettiin sieltä marsunpoikanen. Vähän muutakis shoppailua siinä sivussa. Matkoineen päivineen koko päivä meni. Marsujen tutustuttamista toisiinsa, saunomista ja olutta tässä sen jäläkeen..

^ Vastaa Lainaa

HW
HW
ärsyttävä
7187 viestiä
Luottokäyttäjä

#13 kirjoitettu 16.05.2015 17:32

Heräsin kuudelta aamulla, koska talitintti piti konserttia ikkunan takana. Käskin sen olla hiljaa, mutta sepä ei totellut. Yritin nukkua lisää, mutta päätin puoli seitsemältä, että sama kai se. Otin kärttyselfien ja laitoin sen instagramiin ja menin sitten kahvinkeittoon.

Odotellessani kahvia varmistin, että internet oli edelleen siinä, mihin olin sen viisi tuntia aikaisemmin jättänyt. Oli se. Tukevasti.

Valmistin itselleni ravitsevan aamiaisen (paahdettua leipää, päällä juustoa) ja söin sen. Sitten join kahvia ja tein "pari" internet-testiä. Mikä Disneyn naishahmo olisit (Ariel), millainen keijukainen olisit (laventelinsininen) ja mitä pojat sinusta ajattelevat (diiva)-tyyppisiä vakavasti otettavia luonneanalyyseja. Pidin tauon viihdyttävästä puuhastani pukeakseni ja lätkiäkseni naamaani epämääräisen kerroksen meikkiä.

Tavarat olin fiksusti pakannut jo edellisenä iltana, joten kellon tullessa yhdeksän sain vain ottaa laukun ja lähteä. Ulos. Ihan Itse.

Ajoin Ähtäriin, ja päädyin tytärten kanssa sovitulle tapaamispaikalle kaksi minuuttia etuajassa. Poltin tupakan no smoking-alueella ja odottelin. Lienee sanomattakin selvää, että likat olivat viisi minuuttia myöhässä. Sitten ajettiin nelisenkymmentä minuuttia. Seikkailun aikana sain testata Lumian navigaattoria. Se toimi oikein hienosti, ja opasti meidät sinne, minne olimme matkalla. Hyvin pätevää, Nokia, olen iloinen. Matkan aikana selvisi, että 1) viides tanssija ei tule paikalle, mikä ei ollut kiva koska meitä on yleensä seitsemän ja koreo on seitsemälle tanssijalle tehty ja b) kolmas ja neljäs tanssija tulevat paikalle vasta puoli tuntia ennen esiintymisaikaa.

Sanottiin kaikki yhteen ääneen, että voi ny vittu.

Perillä ilmoitimme saapumisestamme, ja menimme takahuoneeseen tuskailemaan. Samalla meikattiin vähän lisää. Yhdeltätoista oli ruokailu. Söin pullan ja join kaksi kupillista kahvia koska ei ollut nälkä. Ruuan jälkeen havaitsimme myös neljännen tanssijan saapuneen, ja siirryimme ulos-pihalle muokkaamaan koreografiaa. Vartin jälkeen päätettiin, että se on iha_hyvä. Tässä vaiheessa havaitsin hukanneeni sytkärini.

Takahuone oli teinimuusikoiden valtaama, joten "saimme" vaihtaa vaatteet ja lämmitellä lavan sivussa. Oli vähän epämukavaa. Meikkaamisen (jep, pitää olla paljon meikkiä) ja asustautumisen jälkeen siirryimme puolestamme takahuoneeseen. Tuskailimme vähän lisää, ja kun juontajatäti kertoi, että nyt esiintyy itämainen tanssiryhmä, kompuroimme (tai no, minä kompuroin, muut varmasti liikkuivat hyvin sulokkaasti) portaita pitkin ns. stagelle.

Koreografiaan kuului joutsenen lennon esittäminen käsivarsia liikuttamalla. Siinä ensimmäisiä siiveniskuja suorittaessani muistin Vintiöiden "liikuttage käsi"-jutun ja olin tikahtua nauruun. Kikatuskohtaus meni ohi, luojan kiitos, siihen mennessä kun piti kääntyä yleisöön päin. Tanssi meni hyvin kaikkien osalta, ja sen jälkeen vaihdettiin taas vaatteet siellä lavan sivussa ja kirmattiin pihalle. Tämän jälkeen seurasi tulen etsintää, tupakanpolttoa, sekä videonkatselua. Johon liittyi läheisesti hihkumista ja pomppimista koska iloisia tyttöjä.

Kotimatkalla poikettiin kahvilla, ja sitten ajelin kaupan kautta kotiin. Kotona kauhistuin mustia silmänalusia, ja tajusin etten ole juonut koko päivänä muuta kuin kahvia. Joten join vettä. Paistoin pizzan ja söin sen ja katsoin samalla videon esiintymisestä ainakin kahdeksan kertaa. Olin hyvin ylpeä tytöistä ja itsestänikin vähän.

Seuraavaksi aion lämmittää saunan ja juoda muutaman siiderin ja sitten menen nukkumaan. Saatan katsoa välissä pari jaksoa Spartacusta. Koska lihaksia <3

^ Vastaa Lainaa

Kostiainen
Kostiainen

P. M.
Kostiainen
Project

5880 viestiä

#14 kirjoitettu 16.05.2015 19:14

Sanoittelin biisejä ja tein vähän pihahommia. Terassin siivousta ja laittoa sekä haravointia.

^ Vastaa Lainaa

BVR
BVR
20290 viestiä

#15 kirjoitettu 16.05.2015 20:30

Heräsin poikkeuksellisesti niinki myöhää ku kymmeneltä, voivottelin pientä päänsärkyä, join kaffetta ja pelailin tankkipeliä. Sit tuossa yhen aikaa rupesin riehumaan kukkapenkin kimpussa ja siirsin siitä unikkopuskat toisiaalle tilaa viemästä. Mie en oo noita unikoitten "kauneutta" ymmärtäny koskaan, helvetin törkysen näköstä lehteä, sit kasvaa jättimäinen varsi, sit tulee kukka joka kestää sen kolmisen päivää ja se siitä sitten. Sai lähteä hitoille mokomat edellisen asukkaan höpöhommelit. Sitten kärräsin paskaa tolle pikku peltotilkulle ja möyhensin mokoman. Kutkuttavasti tämän jälkeen söin ja kävin tirsoille, nyt oon soitellu skebaa ja seuraavaks saunaan. Loppuilta menee halvan viskin ja oluen merkeissä, todennäkösesti rämpäten kitaraa ja pelaillen.

ggwp.

^ Vastaa Lainaa

Goatsemencommando
Goatsemencommando
18200 viestiä

#16 kirjoitettu 19.05.2015 16:43

Puolustusvoimien kranaattilaatikoita 8,5h. Sen jälkeen kävin vaihdattamassa kesärenkaat autoon.

^ Vastaa Lainaa

Kostiainen
Kostiainen

P. M.
Kostiainen
Project

5880 viestiä

#17 kirjoitettu 19.05.2015 19:35

Töitä, töitä ja töitä. Ja vähän pihahommia ja jopa auringonottoa omalla omakotitalon terassilla.

^ Vastaa Lainaa

Vessajono
Vessajono
7953 viestiä

#18 kirjoitettu 19.05.2015 19:54

Goatsemencommando kirjoitti:
Puolustusvoimien kranaattilaatikoita 8,5h. Sen jälkeen kävin vaihdattamassa kesärenkaat autoon.


Ihan ajoissa.

Tänään söin salaattia ja tein transkriptioita.

^ Vastaa Lainaa

Goatsemencommando
Goatsemencommando
18200 viestiä

#19 kirjoitettu 19.05.2015 20:09

Vessajono kirjoitti:
Goatsemencommando kirjoitti:
Puolustusvoimien kranaattilaatikoita 8,5h. Sen jälkeen kävin vaihdattamassa kesärenkaat autoon.


Ihan ajoissa.


Joo, torstaina on lähetyspäivä ja tänään saatiin valmiiks. Maalaaminen voi mennä aika tiukoille vielä mut eiköhän se siitä ku painetaan huominenkin ns. kovaa.

^ Vastaa Lainaa

Kostiainen
Kostiainen

P. M.
Kostiainen
Project

5880 viestiä

#20 kirjoitettu 25.05.2015 21:52

Olin töissä sekä imuroin, pesin ja puunasin Pösön.

^ Vastaa Lainaa

Goatsemencommando
Goatsemencommando
18200 viestiä

#21 kirjoitettu 25.05.2015 22:33 Muok:25.05.2015 22:35

Heräsin aamulla siinä joskus 06:35 ja menin töihin, kuten jokainen itseään kunnioittava ja jonkin arvoinen ihminen tekee jokaisena arkipäivänä, ansaittuja lakisääteisiä lomapäiviä lukuunottamatta. Valmistin 8,5h puolustusvoimien kranaattilaatikoiden osia sekä kokosin myös useamman laatikon. Saavuin kotiini joskus 15:40 ja tarkistin tililtä että paljonko on rahaa jäljellä rokkitähtiviikonlopun jäljiltä. Totesin että ei paljoa. Lähdin kauppaan, jossa pistin 2 euroa tuplapottiin ja heti ekalla pyöräytyksellä HOOVEE! ja 30 euroa napsahti kolmella ray-palkilla + mansikalla. Otin ulos ja ostin itselleni sisäfilettä. Saavuin taas kotiin ja menin päivälevolle. Heräsin n. 2 tuntia myöhemmin, kävin suihkussa, ja tein itselleni sisäfilettä ja pastaa. Sen jälkeen olen katsellut viikonlopun aikana ilmestyneet Game Grumpsit, nyt ajattelin jatkaa jokseenkin samoissa merkeissä, syöden samalla Milka Choco Jelly - suklaalevyä, joka on melko pitkälti 5/5 matskua. Oletan meneväni nukkumaan joskus 01:30 - 02:00, jotta pääsen huomenna taas ajoissa töihin, koska olen ihminen josta on yhteiskunnalle hyötyä.

^ Vastaa Lainaa

Vessajono
Vessajono
7953 viestiä

#22 kirjoitettu 25.05.2015 23:25

En oikeastaan mitään, mutta se on hyvä että GSC teki munkin puolestani.

^ Vastaa Lainaa

Kostiainen
Kostiainen

P. M.
Kostiainen
Project

5880 viestiä

#23 kirjoitettu 31.05.2015 19:09

Pihahommia, polkupyörän säätöä, lasten kaitsemista, Paul Stanleyn elämäkerran lukemista ja biisien sanoitustyötä.

^ Vastaa Lainaa

IT
IT
IT (Next Gen
Demos)

7169 viestiä

#24 kirjoitettu 09.06.2015 18:48

Tulipa käytyä mikroautoradalla, ja sellaisella ihan oikealla asfaltoidulla ulkoradalla. Piti siskon 11 vuotias poika viedä ajamaan ensi kertaa ulkoradalle, ja itsekin innostuin siinä sivussa kokeilemaan. Vuokra-autoilla tietysti ajettiin. Ja helvetin nastaa oli...

Taidetaan mennä heinäkuussa uudestaan...

^ Vastaa Lainaa

Jamsteri
Jamsteri
894 viestiä

#25 kirjoitettu 10.06.2015 02:00

Olin ihan hirveän urheilullinen ja kävin pelaamassa hurjia lajeja. Ensin pelasin vanhaa karjalaista perinnepeliä eli kyykkää ja sitten kävin pelaamassa päälle vielä frisbeegolfia hirveässä tuulessa. Jälkimmäinen ei ollut käyttistä, koska minä olen nyt yhden kiekon köyhempi ja meri taas yhden kiekon rikkaampi.

^ Vastaa Lainaa

Kostiainen
Kostiainen

P. M.
Kostiainen
Project

5880 viestiä

#26 kirjoitettu 26.06.2015 17:08

Olen toipunut paluumatkan tuomasta rasituksesta. Mutta olen tehnyt myös kotihommiakin. Leikkasin nurmikkoa uudella Makita-merkkisellä hienolla sähkökäyttöisellä ruohonleikkukoneella. Purin myös pihagrillin tiilejä. Pittää uusi rakentaa kun vanha on mennyt paskaksi.

^ Vastaa Lainaa

HW
HW
ärsyttävä
7187 viestiä
Luottokäyttäjä

#27 kirjoitettu 27.06.2015 21:30 Muok:27.06.2015 21:36

Heräsin puoliltapäivän kellonsoittoon. Nousin ylös siinä yhden main, puin, petasin, ja laitoin kahvin valumaan. Tietänette jo, että seuraavaksi varmisteltiin internetin paikallaanolo. Ensimmäisen kahvimukillisen jälkeen kävin asiakkaan mekon kimppuun. Sain sen valmiiksi kolmen main, ja tuumasin, että voinen keskustella ubuntun kanssa äänityshommista.

Yleensähän kyseinen keskustelu päättyy turhautuneeseen itkuntyrskähdykseen allekirjoittaneen osalta, mutta nyt taisi olla vessassa oikean väriset pyyhkeet kun nauhoittelu kävi vallan sujuvasti. Eli siis äänittelin laulut biisiin joka ehkä valmistuu joskus ensi vuonna, sori mainostus.

Tämän jälkeen asiakas poikkesi. Vei mennessään muutaman mekon ja toi muutaman uuden tilalle. Oli iloinen, mikä on aina kivaa. Minkä johdosta päätin olla hyvin kyllästynyt kuiviin latvoihin, ja silpaisin tukasta kymmenisen senttiä pois.

Kun näin olin saanut kaikki velvollisuudet suoritettua, söin ja jumittelin faceboekissa. Äsken laitoin saunan lämpiämään, ja pelastin sieltä yöperhosen. Seuraavaksi aion käydä saunassa ja seurustella rakkaan ystäväni Koffin Kolmosen kanssa. Voi olla, että illan ratoksi harjoitan vielä hiukan musantekohommia.

Päivän ohjelmasta päätellään siis kaikki yhdessä se, että kun mies jättää, muusa palaa kiskomaan tukasta. Ihme touhua.

^ Vastaa Lainaa

geeli
geeli
2255 viestiä

#28 kirjoitettu 27.06.2015 22:40

Tänään alkoi päivä, kun heräilin siinä vähän kahdentoista jälkeen. Join aamukahvit. Pelasin vähän pleikkarilla. Päätin lähteä tekemään kävelylenkin, jotta piristyisin. Tein noin tunnin mittaisen lenkin. Olo oli mahtava. Päätin ostaa vähän olutta. Sitten join ne ja kävin hakemassa vielä vähän lisää. Loppupäivän olenkin juonut olutta ja kuunnellut musiikkia. Mitä muuta sitä voisi lauantai-päivältä toivoa...

^ Vastaa Lainaa

BVR
BVR
20290 viestiä

#29 kirjoitettu 27.06.2015 22:45 Muok:27.06.2015 22:46

HW kirjoitti musajutuista

\o/ koitahan saada valmiiks jotain asap!

--

Mie heräsin tuos kymmenen aikaa, tein aamun selän, hartioiden jne naksautukset, punnerrukset, kahvinkeitot, hampaiden pesut, tupakalla käynnit jne. sitten istahin koneelle kahvin kera. Pelailin vähän tankkia, luin uutiset blaablaa, sit ajelin pari tuntia ruohonleikkuria, tein ruokaa, köllin hetken, lämmitin rantasaunan, kävin kaupassa, saunoin ja uin, näitte jälkee sit oon törpötelly Grafun ja Veteranon kanssa, taas.

^ Vastaa Lainaa

Kostiainen
Kostiainen

P. M.
Kostiainen
Project

5880 viestiä

#30 kirjoitettu 30.06.2015 23:38

Lepäilin, otin aurinkoa, luin kirjaa, imuroin, kävin kirjastossa lukemassa musiikkilehtiä, sekä pelasin lasten kanssa sulkapalloa ja heitettiin tikkaa. Mukavia nuo kesäiset perinnelajit. Jalkapallo on jees, eilen testattu kroketti oli liian hidastempoista ja huomenna olisi testivuorossa petanque.

^ Vastaa Lainaa

Vessajono
Vessajono
7953 viestiä

#31 kirjoitettu 02.07.2015 02:40

Vaihtelin kieliä, runkkasin, säädin bassot, runkkasin, söin kaalikeittoa ja runkkasin. Kohta vois vaikka runkata ja mennä nukkumaan.

^ Vastaa Lainaa

Kostiainen
Kostiainen

P. M.
Kostiainen
Project

5880 viestiä

#32 kirjoitettu 24.07.2015 21:27

Heräsin työttömänä ja olin koko päivän työtön. Siinä sivussa olin koti-isänä ja luin lainaamiani musiikkilehtiä.

^ Vastaa Lainaa

Goatsemencommando
Goatsemencommando
18200 viestiä

#33 kirjoitettu 08.09.2015 21:46

Aamulla luonnollisesti 8 ja puoli tuntia töitä. Sen jälkeen menin poikkeuksellisesti K-kauppaan koska siellä on kuulemma kovin kuhina päällä aina mitä tulee upeisiin uuslaitilalaisiin. En nähnyt valitettavasti yhtään, ajoitukseni lieni huono. Menin päiväunille, heräsin, kävin suihkussa, söin, ja katsoin päivän uutistarjonnan. Sen jälkeen kirjoitin pitkähkön sähköpostin pääministeri Juha Sipilälle. Nyt ajattelin katsoa ManyATrueNerdin uuden jakson Fallout 3: YOLO - läpipeluusta.

^ Vastaa Lainaa

Goatsemencommando
Goatsemencommando
18200 viestiä

#34 kirjoitettu 16.09.2015 21:31

Heräsin suunnilleen 05:45, puin vaatteet ylleni, harjasin hampaat ja lähdin töihin. Tein puolustusvoimille tavaraa ja poistuin 15:30. Kävin kaupassa ja hain rullakebabin aurajuustolla. Saavuin kotiin ja söin rullakebabin aurajuustolla. Laitoin soimaan tulevan Ancestors Blood - täyspitkän raakamiksauksen ja menin päiväunille. Heräsin 20:30 ja menin suihkuun. Äsken katsoin pitkästä aikaa telkkaria, laitoin ykkösen päälle viittä yli yhdeksän ja istuin ruudun edessä hokemassa "HAISTA VITTU" suunnilleen 15 minuuttia putkeen. Nyt juon Coca Colaa ja vihaan Juha Sipilää jokaisella solullani.

^ Vastaa Lainaa

Kostiainen
Kostiainen

P. M.
Kostiainen
Project

5880 viestiä

#35 kirjoitettu 19.09.2015 03:14

Tänään, elikkä siis eilen en tehnyt oikeastaan mitään. Musiikkihommeleita tein vähän ja muuten päivä meni lapsia vahtiessa ja tietokonneen ääressä mähöttäessä. Iltasella uskalsin mennä naapuri kunnan baariin. Muistaakseni ensimmäistä kertaa 10 vuoteen. Jengi oli aika pitkälti vaihtunut, mutta meininki ei oikeastaan. Ihan jees ilta silti.

^ Vastaa Lainaa

BVR
BVR
20290 viestiä

#36 kirjoitettu 19.09.2015 09:51

Eilen heräsin 04.35 ku kello soi, join kahvit ja menin hommiin. Hommailin, söin kebabin ruokatunnilla, hommien jälkeen otin tirsat, sit soittelin uutta stratoa illan ja lipitin kaheksan olutta. Yhentoista aikaa kävin lukemaan Lovecraftia ja vähä sen jälkee kävin koisimaan. Tänään meinasin herätä jo kuudelta, kävin tupakalla, sit takas punkkaan. Heräsin 20 yli seittemän. Siitä asti oon juonu kahvia ja kyrpiintyny.

^ Vastaa Lainaa

Kostiainen
Kostiainen

P. M.
Kostiainen
Project

5880 viestiä

#37 kirjoitettu 21.09.2015 21:20

Nyt oli kiireinen päivä työttömälle.

Heräsin joskus ysiltä, annoin nuoremmalle tyttärelle aamupalaa (vanhempi oli koulussa), ja menin vähäksi aikaa vielä takaisin nukkumaan. Heräsin uudestaan n. kymmeneltä. Sitten lauloin 10 kertaa kurkkusuorana tulevaa biisiäni. Koostin ja editoin niska limassa raidoista yhden täydellisen raidan ja lähetin eteenpäin. Lisäksi ruokin lapset ja koirat, käytin koiria lenkillä, ajoin nurmikkoa, hain töitä, maksoin laskuja, kirjoitin sähköposteja, rekisteröidyin LinkedIniin ja someilin muutenkin.
Nyt sitten äsken opettelin soittamaan ja laulamaan Anssi Kelan Tyhmä kuu -biisin kunnolla ja muutenkin soittelin pitkästä aikaa sähkökitaraa niin että hiki virtasi ja otelautakäden etusormeen tuli rakkula.

^ Vastaa Lainaa

Goatsemencommando
Goatsemencommando
18200 viestiä

#38 kirjoitettu 09.10.2015 17:15

101kpl sipulilaatikkoja (n. 2m x 1m x 1,5m)


Normi päivävauhti jotain 70kpl. Minua sattuu. Menkkä töihi.

^ Vastaa Lainaa

Kostiainen
Kostiainen

P. M.
Kostiainen
Project

5880 viestiä

#39 kirjoitettu 10.10.2015 19:17

Puoli viiteen saakka aamulla ryyppäsin ja soittelin kitaraa. Sitten taksilla kotia nukkumaan. Heräilin ennen kahtatoista heräilin ja siitä lähtien olen laiskotellut pääasiassa sohvalla kevyessä krapulassa.

^ Vastaa Lainaa

BVR
BVR
20290 viestiä

#40 kirjoitettu 10.10.2015 20:12

Heräsin klo 11, join kahvit, kaveri läks kotii, tein ruokaa, hirvipihvejä, paistettua perunaa/kesäkurpitsaa/sipulia, tein/teen musiikkia, saunoin ja juon kaliaa.

^ Vastaa Lainaa

1 2 3 Seuraava >

Vastaa Aloita uusi keskustelu