Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Arvostelut

5/5
5/5
5/5
5/5

Uuden tuottajan kanssa uudet kujeet. Bob Edzrin toi uusia ajatuksia levytykseen ja uudenlaisilla efekteillä tuli uusi ulottuvuus. Todella loistava levy joka nousi välittömästi klassikoksi. Tämän levyn nostan arvostuksessani todella korkealle hyvän soundimaailman ja todella rock-henkisyyden vuoksi. Levy on päässyt Rolling Stone lehden 500 parasta albumia kautta aikojen sijalle 496.

Detroit rock city 5 * * * * *
Tässä kappaleessa on jotain mikä uppoaa meikäläiseen. Aivan uskomattoman loistava kappale. Takuulla kissin kappale jota olen kuunnellut eniten. Loistava sanoitus, todella uppoava kertosäe ja hyvä soolo. 2 kitaran duettosoolo saa niskakarvat pystyyn. Tämän kappaleen ottaisin autiolle saarelle mukaan. Jo alkuintro kertoo olevan kyse jostain suuremmasta…teoksesta.

King of the night time world 4 * * * *
Hyvin menevä ja mukaansa tempaiseva kappale. Alku soolottelu yhdellä nuotilla on samaa sarjaa kuin esim tappajahain yhden nuotin kuuluisimpia kauhuelokuvasävellyksiä… Kertosäe tempaisee mukaansa ja kappaleen aikana ei voi olla laulamatta mukana.

God of thunder 5 * * * * *
Kissin suurimpia klassikoita. Uskomattoman hyvä perusriffi ja kertosäe. Studioversion tempo on vain liian pieni joka ei kyllä sinäänsä laske kappaleen uskottavuutta.

Great expectations 4 * * * *
Mukava ralli mahdollisuuksista ja niiden menettämisestä. Saa hyvin mukaansa.

Flaming youth 4 * * * *
Hauskasti kerrottu kappale kirotun nuorison olemassaolosta.

Sweet pain 3 * * *
Erikoisella soundilla soitettu kappale joka sinäänsä on hyvä, ei kuitenkaan uppoa kuten levyn muut kappaleet.

Shout it out loud 4 * * * *
Tässäkin kulminoituu Rock and roll night:n tyyliin missä Kississä on kyse. Paulin ja Genen vuorottelemat lauluosuudet saavat kappaleeseen hyvin nostetta ja kappaleen ominais kitarasooloriffi jää takuulla mieleen.

Beth 4 * * * *
Kappale josta ei pitänyt tulla mitään mutta tulikin hitti. Peter laulaa karismaattisesti koskettavan esityksen jota piano hyvin säestää.

Do you love me 4 * * * *
Rumpukomppi kertoo kappaleen perustan ja laulu etenee mukavasti.

2/5
5/5

Arvostele levy

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään arvostellaksesi Kiss - Destroyer.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: