Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Arvostelut

5/5
5/5

Kingston Wall, tuo mystinen rock-yhtye 1990-luvun alusta saa aina omat karvat nousemaan pystyyn. Mahtavaa jammailu meininkiä läpi koko levyn ja fiilinki säilyy mahtavana. Levyllä on monia huippuhetkiä ja loistavia kappaleita. Petri Wallin mahtavat soolot ovat kaunista kuunneltavaa, kitara siis puhuu. Levyn lopettaa henkilökohtainen suosikkini Pitkäkestoinen Mushrooms.

Kyseisen yhtyeen soittajien taitoja taitaa olla aivan turha ylistää. Jokainen varmastikin tietää taidonmäärän, jonka jäsenet omasivat.

Kingston Wall I on mielestäni yksi niistä levyistä, joka jokaisen tulisi omistaa. Levy ei jätä kylmäksi vaan nostattaa paljon tunteita ja laittaa jalan liikkumaan.

5/5
5/5
5/5
5/5
5/5
5/5
5/5

Mulla kävi aivan älyttömän hyvä tuuri, ku mie löysin kaikki Kingston Wallin albumit Rovaniemen Anttilasta. Ku mie kuuntelin ne, nii mie halusin laulaa niitä aina ku ketää ei oo näkyvissä. Jotkut sanoo, et tää on huonoo, mut mie sanon, et nää kaikki levyt on sellasta kamaa, jota ei tuu maanpälle enää koskaan. Aivan mahtavaa menoa. Ja mahtavaa, ku tosi mahtava progebändi on tullut Suomesta. Kingston Wall on ehkä lopetettu, mut musa ei kuole koskaan. Sama pätee Hanoi Rocksiin Suomen Jimi Hendrix, Petri Walli, lepää rauhassa ja ole onnellinen, ku annoit meille kaunista ja asenteellista musiikkiasi. Kiitos

4/5
5/5
4/5
5/5
4/5
4/5

Arvostele levy

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään arvostellaksesi Kingston Wall - I.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: