Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Arvostelut

5/5
4/5

Hyvä, muttei loistava.

5/5
4/5

Megadeth kaupallistumaan päin? ehkäpä, mutta se ei tulosta muuta. Upeita kappaleita(Countdown to extinction, This was my life, Symphony of destruction). Hieno kokonaisuus.

4/5
5/5

Muutama täytebiisi ei menoa haittaa ja elämääkin suuremmat riffit joita sukupolvi toisensa jälkeen kitaroillansa kelailee antaa vastinetta rahoille.

3/5

Voisin sanoa tämän olevan Megadethin yliarvostetuin levy.

Verrattuna esimerkiksi Youthanasiaan tämän levyn koukut suorastaan loistavat poissaolollaan. Tarttuvia riffejä löytyy harvakseltaan ja soolotkin tuntuvat menevän toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

Yhtään täysin huonoa kappaletta ei kuitenkaan löydy. Huonoimmillaan biisit ovat sellaista "menettelee" -tasoa ja parhaimmillaan loistavia.

Harmi vaan, että noita loistavia kappaleita on vain muutama.
Levyn kaksi helmeä ovat This Was My Life ja Countdown to Extinction. Melodisesti molemmat ovat huippuluokkaa ja kitaroinnissa on kaikessa melodisuudessaan käsinkosketeltavaa sielua. Symphony of Destruction on myös hyvä, mutta sitä on kuullut kyllästymiseen asti. Ashes in Your Mouth nousee myös esiin, mutta valitettavasti kaatuu pituuteensa. Skin 'o My Teethistä olen oppinut tykkäämään jo hieman enemmän.

Sweating Bullet taas on yksi Megadethin yliarvostetuimmista kappaleista. Se nauttii ihmeellisen suurta suosiota siihen nähden miten tylsä koko kappale on. High Speed Dirt on myös niin keskinkertainen hevikappale, kuin vaan voi olla. Sinne keskitasoon tipahtavat loputkin mainitsemattomat kappaleet (etenkin Psychotron ja Captive Honour, jotka molemmat niminä kuulostavat erinomaisilta heviveisuilta, mutta eivät lopulta jaksa olla läheskään nimensä veroisia).

Ei tämä huono levy ole. Kyllä sen kuuntelee läpi useampaankin otteeseen, mutta kun vertaa suurimpaan osaan muista Megadethin levyistä, niin armottomasti se jää sinne keskitasoon. Sisältää tämä kuitenkin kaksi Megadethin parhaimmistoa olevaa kappaletta (This Was My Life ja nimikkobiisi).

3/5

No jaa kyllä tätä pystyy kuuntelemaan.

4/5
5/5

Megadethin paras levy

3/5

Ihan jees levy. Omasta mielestä levy oli pienoinen pettymys, odotin vähän parempaa tulosta, kun monet sanoo, että tämä on Megadethin paras levy. Tykkään enemmän Megadethin Thrash - ajoista.

4/5
5/5
4/5
3/5

Ei pääse samalle tasolle ku neljä ensimmäistä...mutta iha kelpo kamaa

4/5

Huono levy? Ei missään nimessä. Loistava? Ei ihan sitäkään. Henkilökohtaisesti Countdown to Extincion (tai miten ny kirjoitettiinkaan) asettuu Megadeth-tuotannossa jonnekkin välimaastoon. Ehkä parempi kuin Endgame mutta huonompi kuin Yothanasia tai United Abominations... Mahtavia kappaleita kyllä mutta lopputulos on ehkä hieman liian suoraviivainen makuuni nähden.

4/5

Arvostele levy

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään arvostellaksesi Megadeth - Countdown To Extinction.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: