Unnamed

Dreemz | 05.01.2005 | Trance
7:48

Tämän pitäis olla niitä parempia biisejä, betabetaversio eli Unnamed vielä. Mitäs tälle pitäs tehä..?

8.00   367 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
*viza* 29.03.2005
toi vois olla pari minuuttia lyhyempi, mut muuten ihan kiva pläjäys. Aika tasty toi sointu kulku tossa 2 minuutin kohalla.
0   +1 +2
 
Protush 05.01.2005
todella mielenkiintoinen alku ja rummut tulevat mukavasti esiin yksitellen.. biisi on erittäin antoisaa kuunneltavaa kunhan volumea pistää riittävästi.. kickiä olisi osittain voinut ehkä miksata mutta hyvältä se nytkin kuullostaa:) aika pitkään tässä junnataan ennen introon sukeltamista.. jotain vaihtelua kaivattaisiin lisää.. saundit ovat suurimmaksi osaksi hyvän kuuloisia mutta eivät jää kyllä päähän soimaan.. jotain melodiaa vielä kaivattaisiin lisää.. intro toimii mutta se on turhan "tyhjä".. hieman padeja lisää niin kyllä se siitä! kokonaisuutena menevä ja suht energinen biisi jonka suurin haittapuoli on vaihtelun vähäisyys.. jooh no betaversioksi tämä on kyllä varsin mainio..
0   +1 +2
 
8
siiki 05.01.2005
Alku kuulosti ainakin ihan mukavalta.Minun mielestä biisistä puuttuu koukku ja siksi on vielä vähän tylsä.Rummut ovat ihan kivat mutta saundeihin voisi hieman enemmän ehkä panostaa ja samalla myös melodioihin.Mutta ihan hyvä tämä kuitenkin on.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat