ILMAAN

PROGESTOMANIA | 17.01.2005 | Jazz Fusion
4:45

kappale on bändin uusinta tuotantoa ja sisältää vetäviä funk- makupaloja jotka saavat kylmät väreet sinkoilemaan selkäpiissä.

8.80   903 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Janne T 04.06.2006
Kyllä tämä svengaa aika hyvin. En oikein ymmärrä näitä kriittisiä palautteita - tämä on omaperäistä kamaa, siksi se ärsyttää toisia ja toisia viehättää. Sellaista musiikin pitääkin olla, sen pitää herättää tunteita ja mielipiteitä.
Soundit on ehkä hitusen tunkkaiset, mutta bassopäässä ainakin on munaa. Basisti kuulostaa ihan groovaavalta ja muutenkin meinki on aikalailla vauhdikasta. Ehkä tästä jää sellainen kokonaiskuva, että tämä on tehty pikkuisen kieliposkessa ja vauhti on ehkä jossain kohdissa kasvanut siihen pisteeseen, että biisin hallinta on pikkuisen riistäytynyt käsistä.

Anyway - groovaavia bassokuvioita, järkyttävää rytkettä ja kovaa yritystä on aistittavissa. Taitavan kiipparisti toisis tähän soppaan tosiaan paljon lisää, mutta nytkin kuulostaa jo oikein hyvältä menolta. Kaipaisi ehkä hiukan lisää selkeyttä peliin - basso tahtoo hiukan puuroutua jne..

tykkäsin kumminkin paljon.
0   +1 +2
 
8
Chantal 18.03.2005
Hyvä biisi! Laulajan ääni on ehkä sellainen, että se jakaa mielipiteet kahtia, mutta mä kuulun siis siihen joukkoon, joka tykkää siitä! :) Basso oli tosiaan hyvä ja rummuista taas tykkäsin. Ja kitarasta... :)
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 10.02.2005
Jotenkin masentavan tummat soundit. Ihan pätevää soittoa, bassot etenkin toimivat. Laulajan ääni, laulutyyli ja ääntäminen ärsyttävät. Ei innosta. Äänimaailmassa eniten kusee ehkä mitäänsanomattomille taajuuksille miksattu kitara joka jää jotenkin täysin kaiken muun alle. Niin, ja mitä nyt sanoista jäi päähän, niin aika kuraa.

Selvästi parasta tässä oli kyllä bassot, niitä oli ilo kuunnella! Muuten oli aika rasittavaa menoa.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta