Day After Day

Speed Freek | 18.01.2005 | Melodic Trance
8:21

MIDI -keyboardin työsopimuksen irtisanoutumisesta johtuvan turhautumisen ja tekemisen puutteen seurauksena syntyi tälläinen simppelin energinen tranceralli

9.00   4491 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
karez 25.03.2005
Kyllähän tämä on herran ehdottomasti paras ralli!!!
0   +1 +2
 
10
Radio24h 19.03.2005
Simppeli? Nou, varma ja tehokkaasti eteenpäin kulkeva hässäkkä =) Todella loistava. Kybä tälle tuotokselle, jes erinomaista.
0   +1 +2
 
10
Rites 01.03.2005
Paras kappale mitä olen kuullut pitkiin aikoihin. Voisin kuvitella tämän kovempaankin valokeilaan.
0   +1 +2
 
9
vilpu 15.02.2005
ihanan sopivasti sellanen melankolinen tsibale. Melankolia ei mene yli vaan sitä on sopivasti. Tälläinen musiikki olis just passelia siihen tilanteeseen kun eikäläinen lähtee pohtimaan asioita öisen taivaan alle juoksulenkin muodossa. Sellasta haikeaa kelailumusaa jonka tahdissa voi kyllä pistää jalalla koreastikkin. Kiitos ja kumarrus. Kokoajan jaksaa edetä vaikka melko simppeli onkin.
0   +1 +2
 
Mike H 12.02.2005
Jepulis. Erittäin mukavasti biisi starttaa, hyvin energisesti!

Jees, eli kick olisi voinut olla ehkä hiemän kovempaa sorttia, ei oikeen erota muiden seasta. Hihattia on jälleen viljelty todella mukavasti.

Bassolinjat ovat taas kerran loistavaa kuunneltavaa, mukavaa effektiä kehissä tuossa soundissa.

Melodiat ovat kyllä ihan kivat, muttei kumminkaan yllä kiitettävälle tasolle, joten melodioista antaisin 8:n ja melodian soundeista ja leadeista antaisin 7:n.

Ihan kohtuullisen hyvä kappalehan tämä, varsinkin bassolinjojen osalta, jotka tämän biisin paras anti onkin.
Enpä tähän keksi tämän kummempaa kommenttia.
Kohtalainen biisi. Numero jäisi 7 ja 8 välille, joten jää antamatta.
0   +1 +2
 
8
Migiz 06.02.2005
Mukavia pieniä yksityiskohtia oli biisi pullollaan ja rummut olivat erinomaiset. Sävel oli hyvä mutta sitä olisi voinut korostaa enemmän jäi vaisuksi.. Rauhallinen biisi mutta kuitenkin energiaa löyty niin että alkoi jalka tamppaamaan. Ehkä vaan turhan perus trance massaa..
0   +1 +2
 
9
siiki 04.02.2005
Alkaa juuri niin kuin trääns biisin kuuluukiin alkaa.Raullista menoa koko ajan.

Melodiat olivar todella kivat.Varsinkin tuo melodia kun alkoi parin minuutin kohdalla niin oli todella upea.Soundeja oli käytetty myöskin todella mukavasti tässä biisissä.Tämmöstä träänsii jaksaa taas kuunnella.Näitä Meloodisia trääns biisejäkin on nykyään niin perhanaasti mutta tämä erottuu jälleen joukosta.

Rummut eroavat tavallisesta trance biisin rummuista hieman mutta olivat vain paljon "rajummat" ja paremmat.

Miksaus työ on myös hoidettu jälleen mainiosti niin kuin masterointikin.Yhdeksikön tästä annan sillä kymppiä en kovin helposti laita.Joten siis ysi.
0   +1 +2
 
9
DJ Mihailov 30.01.2005
JAU! Rytmiä kehissä jälleen! Huomaa että on sun käsialaasi. alku oli aikamoista fiilistelyä, mutta vauhtiin päästiin mukavasti tossa keskivaiheella. Juri sellanen biisi jota osasin odottaa. nuo piano kohdat oli mukavia, jotka tossa välillä tulivat. Et uskokaan miten läheltä liippaa kymppiä. Tuosta lopusta kun oisit tehny vielä jätäkämmän. Erittäin loistava biisi jälleen!
0   +1 +2
 
9
FinnRaver 26.01.2005
Vaihteeks vähän kevyempää lentoa, mutta hyvin totetutettua kylläkin. Tätäkin jaksaa kuunnella moneen kertaan...
0   +1 +2
 
10
DjLime 20.01.2005
Kieltämättä mukava tranceilu. Eipä suuremmin mitään valittamista. Aluksi meinasin olla ovela ja kelailin suoraan päämelodiaan, mutta sitten oli pakko pistää alusta asti soimaan ja kokonaisuus kyllä puri erittäin hyvin. Jotenkin vain tuossa melodiassa on sellainen mahtava fiilis kerääntynyt. Se on samaanaikaa surumielinen, mutta samalla toivoa antava. Eli jotenkin sellainen tunnelma tulee, että kyllä ne asiat aina paremmaksi kääntyy. Aika hyvin biisiltä jossa ei ole yhtään sanoituksia, mutta eipä niitä tarvitakkaan pilaamaan tunnelmaa. Miksaus puoli on kunnossa ja soundit miellyttää korvaa, niin mikäs tässä on kuunnellessa. Juuri tätä trance on minulle. Hienoja tunnelmia hienolla toteutuksella. Pakko se on täydet antaa ja ladata koneelle.. hieno biisi ja sillon kun minä sen sanon, niin muutkin uskoo, koska tunnetusti olen erittäin kriittinen arvostelija :D
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat