Cabra

Junk yard | 04.02.2005 | Trance
3:50

Tässä on taas aika suuren työn tulos näkyvillä. Enimmäkseen miksaukseen ja säätämiseen olen panostanut tässä biisissä.
No kyllähän itse sisältöäkin löytyy vaikkakin rajatusti.

Kommenttia saa laittaa ja neuvot ovat myös tervetulleita.

8.40   739 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Tora 25.05.2006
Mielellään tätä kuunteleen, en osaa valittaa!! Hyvin sä vedät perkule!
0   +1 +2
 
8
siiki 29.04.2005
Elikkäs biisi alkaa melko perus trancemaisesti jälleen kerran tuttuun tapaan.Melodiat kuulostaa heti alkuun ihan mukavilta mutta rumpuja pitäisi vielä hioa hieman sillä ne ovat melko alkeellisen kuuloiset. Eli sinne rumpuihinkin vain erilaisia soittimia mukan. Hihatteja,percussioita ja vaikkapa bongoja jos siltä tuntuu.
Biisin melodiat olivat todella hyvät ja annan melkeinpä sen pohjalta tähän biisiin numeronkin. Sillä muuten en välittänyt mutta melodiathan ovatkin erittäin tärkeä osa biisiä.
Soundeihinkin olisi voinut hiukkasen enemmän panostaa ja niitä olisi voinut hioa mutta niin kuin jo sanoin niin ainakin melodiat ovat sulla hallussa hyvin eli nyt kun vain parannat rumpu settiä niin uskos vaan kyllä nimittäin nousee numero ainakin minun silmissä heti yhdellä!
Iisin miksauksesta en myöskään pitänyt kauheasti mutta ei se mitään.
Rakenne oli ainakin melko hyvä eikä ollenkaan palikkamainen vaan hyvin hyvin selkeä.
Tosiaankin hyvin menee kunhan vain saat rummut kuntoon. Nyt annan vain kasin mutta kun teet tästä vaikkapa Re-Mixin jossa paremmat rummut niin heti nousee numero. Sitten kun olet rummut saanut vielä kuntoon niin soundi maailmaa voisi ruveta hiomaan. Mutta ensin rummut koska tiedän monia hyviä biisejä joissa soundit eivät ole mitkään parhaimmat mutta melodiat ovat niin hyvät ja rummut hyvät niin kokonaisuus on se ysi melkeinpä.
Tsemppiä jatkossa. Keep it on! :)
0   +1 +2
 
8
Antibiootti 28.02.2005
iha jees. hyviä melodioita oli paljon
0   +1 +2
 
8
M.G 12.02.2005
Miksaukset oli kyllä kunnossa pareemin ku hyvin, mut joku teema tai melodia siitä puuttu, vaikka ei se kokonaisuus siitä kylläkään paljon kärsiny. Ei siinä mitään, samaa vaan edelleen. =)
0   +1 +2
 
9
DJ-NIZU 04.02.2005
No... ihan sellaista menevää trance kamaa tää on... eniten pidin siitä pillistä mikä ainakin siinä pariin otteeseen tulee... kokonaisuus tuntuu olevan tässä ihan kasassa, että kyllä mä tälle 8½ antaisin mut ku toi ei oo mahdollista niin pyöristän sen 9.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat