All the time in the world

Noriko | 13.02.2005 | Indie
4:11

Uusin studiobiisi kokoelmalta Sulfiitti Rock 2004.

8.80   789 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Kaurismaki 04.03.2005
Hillittömän kaunis olematta mitenkään ylidramaattinen. Jos en vihaisi Zen Cafe-bändiä niin kovin, niin sanoisin että olette tavoittaneet universaalin jokapäiväisestä.

Pikkaista epävarmuutta soitossa. Mutta sopii pakettiin. Tykkäsin Erityisesti: laulusoundista (ihmeen lämpöinen ja tilava), lopun revittelystä, perusriffistä. Väittäisin näin epäpro-tuoliltani että myös Kokonaisuus on linjakas. Nuoli läpi <3 :n.

Perusriffin aikana hitsasin itseni välittömästi faniksi Näin on käynyt vain yhden toisen mikseribändin kohdalla. Toivottavasti ei tartte hitsautua pois. Siis muita piisejä kuuntelemaan!
0   +1 +2
 
7
heartburn 13.02.2005
Jeps. Poppiahan tämä pitkälti on. Hyväntuulista musiikkia ja toteutus aika onnistunu. Laulaja ei koko ajan pysy nuotissa mutta ei nyt kuitenkaan häiritsevästi laula väärin. Rummut soittaa aika hallitsevaa komppia koko ajan. Meinaa ehkä vähän kaatua nokalleen tuossa kertsissä. Melodicallako tuo väli osa on soitettu. No Se osa rupeaa toimiin ihan hyvin ku vähän antaa kehittyä.Lopussa se vähän muuttuu häiritseväksi kun harmoniat on niin ihmeelliset. No ei mitään. Ei huonoimmasta päästä ollenkaa.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat