Insanity Penetration

Technosystem | 19.03.2005 | Experimental
3:04

Kuuntele kokonaan, muuten et saa kokonaiskuvaa.

Tässä on omituisimpia ja häiriintyneimpiä tuotoksiani vähään aikaan. Sähkömusaahan tämä, mutta tarkemmin ottaen mitä? Uskokaa tai älkää, juuri nyt miksaus on juuri sopivan raa'an kuuloinen makuuni... Muutenkin ihan sekava ja järjetön kappale.

6.33   528 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ilmiselvä 09.11.2005
Soundit ovat aika hallitsemattomia, rumpusoundeista puuttuu kokonaan potku ja dynamiikka. Aika hauskoja harmonioita jotka kuitenkin pistävät useampaan otteeseen miettimään kuinka randomilla ne on sohittu tarkoituksellista hämmennystä aiheuttamaan. Minuutin tienoilla oleva piipityssoundi on biisin parasta antia. Pad-soundit ovat muovisia. Muutenkin tästä kuuluu läpi kovasti presetsoundit, enemmän rohkeaa efektointia peliin ja treeniä equttelun ja kompuroinnin kautta. Ihan jänniä ideoita tässä. Loppupuolen progeilu on hauska.
0   +1 +2
 
7
INGORTHOR 22.09.2005
Ei ole minun musiikki tyyliäni alkuunkaan mutta pakko sanoa että tämä on "hämmentävää mutta häpeilemätöntä"...
0   +1 +2
 
8
vihtakostaja 04.08.2005
Joo, järjettömyys on kyllä tän biisin avainsana. Ei kannata ennen nukkumaanmenoa kuunnella. Järjettömyydessä on kuitenkin hyvä ja harkittu biisirakenne. Tämmösessä musiikissa on pakko olla elävyyttä ja tässä sitä on.

Sulla on hienon avoin maku musiikkiin nähden, varsinkin ikään kattoen. Kuuntelin Novusta ensin ja piti sitten miehen muita tuotoksiakin kuunnella.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat