Korvessa Roimii

jrnn | 03.04.2005 | Soundtrack
2:19

Myös elokuvaan, tilaus- ja mittatyönä, antiikkisin MIDI-menetelmin... Pahisten armeijan liikekannallepano. Sulaa juustoa valuu äänentoistolaitteista.

8.50   1016 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kuusniemi 06.07.2006
Perkussiot ovat varsin mainiot. Niissä on sopivasti alkuvoimaa ja uhkaa. Itseäni ei ainakaan käy häiritsemään, että perkussiot toistuvat lähes samanlaisena koko kappaleen läpi vaan se jotenkin sopii tuohon tunnelmaan.

Valitettavasti muu kappale vain sitten ei tarjoakaan yhtä paljon. Eloa melodioissa on hyvin vähän, mikä on sääli, koska tässä olisi kuitenkin voinut rakentaa vaikka mitä. Mieleenpainuvaa teemaa tässä ei oikein ole, mikä on mielestä soundtrack musiikissa monesti suuri miinus. Jos tämä olisi osa isompaa kokonaisuutta niin sitten se ei häiritsi, mutta näin yksinään tämä puute on turhankin iso.

Miksaus on jokseenkin tunkkainen ja kun tuijottelee tuota Winampin t näyttämää taajuuskäyrää kertoo sekin siitä, että basso voittoisesti mennään. Hieman se bassovoittoisuus vain tällä kertaa tappaa kappaleen ilmatilaa.

Yritystä ja ideaa tässä on, mutta toteutus on jäänyt hieman puolitiehen.
0   +1 +2
 
9
Michikawa 20.10.2005
Pirun hyvät soundit olet saanut aikaiseksi, vaikka antiikkisiin midimenetelmiin viittaatkin! Tässä on ihan uskottava soundimaailma, vaikka toki osa soundeista hieman muovisilta tuntuvatkin. Kaiku tuo paljon syvyyttä äänimaisemaan ja kun harmoniat ja sävellys toimii niin kokonaisuus kuulostaa ihan tarpeeksi hyvältä. Tunnelma on intensiivinen ja jännittynyt. Oikein mallikas soundtrackbiisi!
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 18.08.2005
Hyvin asiallisesti tuotettua tavaraa. Tuo rumpunaputtelu on erittäin asiallisen kuuloista. Soundit on aika geneeristä leffamusiikkimenoa, ei mitään ennenkuulumatonta miltään osin mutta toimii kyllä. Odottavaa, enteilevää.

Vähän saisi soundeista karsia ylenpalttista jäykkyyttä pois, tällaisenaan jotenkin turhankin steriiliä. Silti toimivaa, tekijä on kyllä selvästi tiennyt mitä on tekemässä. Vähän enemmän omaa juttua mukaan niin tämä erottuukin.
0   +1 +2
 
9
Juubelii 03.04.2005
no jotta perkele! on kyllä vihasta musiikkia. räyhäävään kohtaukseen pahohalismusiikki. mikäs sen parempaa. hienoa työtä tämä! elokuvasta muun ei tarvikkaan ihan niin täydellistä ollakkaan, kunhan musiikit on kunnossa, niin huonostakin elokuvasta saa mahtavan elämyksen. mutta, onneksi tässä tapauksessa molemmat tulee olemaan hyviä ja lopputulos mitäluultavammin maanmainiota katseltavaa! mutta pikemmittä puheitta itse aiheeseen: torvet soi mukavasti tuossa. kuookin kuulostaisi taustalla olevan. hienon kuuloinen ja erinomainen sävellys mieleeni. tykkäson kovasti tästä pätkästä joka jäikin soimaan heti loopille taustalle kun lehtiä lueskelen tässä. hienoa työtä! p.s. otetaanpa nyt tavoitteeksi se yhteisbiisi jonain vkloppuna. operaatio huippukappale aloilleen ja jaloilleen. sitäkautta onkin hyvä jatkaa kuuntelioiden korviin. musiikillinen herkuttelu on taattu!
0   +1 +2
 
9
Talentti 04.04.2005
huhhuh...
täs on tunnetta ja vihaa!
saattanan komeen kuulosta, tykkään rummuista ja täst nousevasta melodiasta. tää on ku leffasta.
0   +1 +2